Geniet van een heerlijke rondreis in Peru van 3 wekenAls je iets van de wereld wilt zien, dan moet je verder kijken dan de eigen landsgrenzen. Op den duur heb je Europa ook wel gezien en dan wordt het tijd om de nieuwe wereld te bezoeken. Je moet je voorstellen dat de wereld nog niet zo heel lang geleden bestond uit het vaste land van Europa en Azië. Amerika was nog niet ontdekt en daar leefden de inheemse bevolkingsgroepen in vrede. Niet dat er geen strijd was tussen de mensen die daar woonden, maar er was nog geen oorlog met koloniale Europeanen. Daarom werd het Amerikaanse continent na de ontdekking de nieuwe wereld genoemd. Technisch gezien was deze wereld net zo oud als Europa, maar men wist niet van het bestaan. Dus toen de Columbus het uiteindelijk ontdekte was het voor de Europeanen logisch om het de nieuwe wereld te noemen. Nu kun je dus makkelijk via het vliegtuig een reis maken naar deze nieuwe wereld. Je kunt bijvoorbeeld een rondreis in Peru van 3 weken maken. Deze reis boek je bij atacama. Peru is uiteraard een schitterend land om te bezoeken, want hier vind je nog duidelijke restanten van diezelfde inheemse bevolking. Ruïnes van tempels kun je midden in de jungles van Peru terugvinden. Maar Peru heeft nog veel meer te bieden. De jungle zelf is al de moeite waard, maar ook de bergen, de kale vlaktes, de dieren die er leven, et cetera, het is allemaal de moeite waard om te bekijken en uiteraard heel anders dan wat je gewend bent in Europa. Peru is veel te groot om in 1 keer te ontdekken. Je moet dus sowieso te tijd nemen. Een weekje Peru is veel te kort en tevens is het zonde om op 1 plek te bivakkeren. Je wilt immers wat van het land zien. Daarom kun je dus kiezen voor een rondreis in Peru van 3 weken. Tijdens deze drie weken focus je je op een bepaalde route. Je maakt dus een keuze waar je naar toe gaat. Het is beter om een bepaald deel van het land te zien tijdens de rondreis in Peru van 3 weken, dan om te proberen om het hele land in 1 keer te zien. In dat laatste geval heb je meer tijd nodig en doordat je vrij vlot het heel land doorgaat, heb je minder tijd om te genieten van wat je ziet. Daarnaast raak je ook sneller verzadigd. Op dag 1 ben je nog heel erg onder de indruk, want je start net met je rondreis, maar op dag 30 ben je al flink reismoe en beleef je meer plezier aan de gedachte van een kopje koffie op je eigen bankstel.

Surf naar atacama.be en boek een rondreis in Peru van 3 weken

Mocht je een rondreis in Peru van 3 weken willen boeken, dan kun je deze reis boeken via de atacama. Op de site vind je alvast meer informatie. Er is niet 1 vaste rondreis in Peru van 3 weken mogelijk. Het land is groot en er is van alles te zien. Dat betekent dat er ook verschillende rondreizen te boeken zijn die door uiteenlopende streken van het land gaan. 

Rondreizen door Zuid-Amerika

Een rondreis in Peru van 3 weken is mooi, maar je kunt meerdere landen bezoeken. Zo kun je via atacama ook reisjes boeken naar landen als: 

  • Chili
  • Bolivia 
  • Argentinië