Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Zwanger zijn is iets heel bijzonders, daar moet je ten volle van genieten, maar er zijn ook een hoop dingen die je moet regelen voor je kleintje. Geboortekaartjes voor meisjes en jongens zoeken is één van die dingen. Dit klusje stellen de meeste koppels niet uit want het is een van de leukste dingen om te doen. Lekker online naar geboortekaartjes voor meisjes en jongens zoeken kan gewoon op de bank met een kop thee erbij, dus je hoeft er niet de deur voor uit. Bij Tsjip Geboortekaartjes vind je een heel groot aanbod kaartjes voor zowel jongens als meisjes, en daarnaast een fijne selectie ontwerpen die je voor beide geslachten kunt gebruiken. Er zijn namelijk steeds meer mensen die het niet leuk vinden om typische, roze geboortekaartjes voor meisjes te gebruiken en een blauwe variant voor jongens, en dat is heel begrijpelijk. Het idee dat roze voor meisjes is en blauw voor jongens is natuurlijk inmiddels een beetje achterhaald, en daar speelt Tsjip Geboortekaartjes heel slim op in door genderneutrale geboortekaartjes te ontwerpen.

Genderneutrale geboortekaartjes

Voor de mensen die op zoek zijn naar een geboortekaartje dat ze zowel voor een jongen als voor een meisje kunnen gebruiken is daar de collectie van Tsjip Geboortekaartjes. Naast typische gele en roze geboortekaartjes voor meisjes en blauwe of groene kaartjes voor jongens vind je er ook veel designs die je voor beide geslachten kunt gebruiken. Dit is het leukst als jullie niet willen weten wat het geslacht van de baby is en je bij de bevalling wil laten verrassen. Het kaartje is dan geschikt voor beiden en dus hoef je niet te weten wat het wordt. Bij Tsjip Geboortekaartjes vind je een grote selectie kaartjes die zowel geschikt zijn als geboortekaartjes voor een meisje als voor een jongen. Sterker nog, kiezen gaat nog lastig worden met hun grote assortiment mooie designs!

Geboortekaartjes voor meisjes van Tsjip

Omdat mijn vriend en ik een meisje verwachten hebben wij op de website van Tsjip gezocht naar geboortekaartjes voor een meisje. We hoefden niet per se een roze kaartje, maar als we daar toevallig voor zouden vallen was het prima. We hebben eerst een selectie gemaakt van kaartjes die we allebei mooi vonden. Dit kan op de website van Tsjip heel gemakkelijk. Je kunt namelijk zoeken op de volgende criteria:

  • Het formaat van het kaartje.
  • De kleur.
  • Speciaal voor jongens of meisjes.
  • Een bepaald thema, zoals dieren of een seizoen.

Wij hebben twee konijnen en waren dus blij verrast dat Tsjip maar liefst 21 geboortekaartjes voor meisjes met konijnen had. Uit die selectie hebben we een heel lief kaartje gekozen met een illustratie van bloemen, plantjes en uiteraard twee konijntjes. Het is een kaartje met een witte achtergrond en zachte pasteltinten, heel lieflijk. Dit past goed bij haar toekomstige kamertje dat we mintgroen hebben geschilderd. We kunnen niet wachten tot ons kleine meisje over een paar maanden is gearriveerd want het geboortekaartje voor haar is echt super leuk geworden. We kunnen de website van Tsjip dus aan iedereen die ‘geboortekaartjes meisje’ zoekt aanraden.