NL Payroll is een bedrijf dat payroll constructies uitleg en deze aanbied. Wij vertellen wat het inhoud, de voordelen en natuurlijk de nadelen voor zowel de werknemer als werkgever. Wij willen namelijk dat u precies weet wat een payroll constructie inhoud, omdat dit vele voordelen heeft. Als u vragen heeft over iets op onze website, kan u altijd contact opnemen met ons en wij helpen u graag met het uitleggen wat een payroll constructie is. 

Wat is payroll?    

Bij payroll wordt het bedrijf de juridische werkgever van uw werknemers. Zij komen dan op de loonlijst van het payrollbedrijf te staan. Dit bedrijf zorgt voor alle financiĆ«le, juridische en administratieve wetgevers zaken. Dit is natuurlijk met de eventuele risico’s betrokken tot het werkgeverschap. Dus, bij een payroll constructie treden de werknemers van uw bedrijf op papier dus in dienst van de organisatie. Deze leent de medewerkers vervolgens weer uit aan u, de inlener. Via een payroll besteedt de inlener de juridische en administratieve zaken uit aan het payrollbedrijf. Dit houdt bijvoorbeeld in de zaken zoals salarisadministratie en betalingen. 

NL Payroll neemt enkele taken voor uw over als werkgever, als u besluit uw werknemers bij ons op de loonlijst te zetten. De taken die wij overnemen zijn:

  • Het juridische werkgeverschap
  • Het correct en op tijd betalen van loon.  
  • Arbeidscontracten en administratie
  • Loonstrookjes
  • Registratie gewerkte uren
  • Reservering vakantiegeld
  • Jaaropgave
  • De betaling van loonheffingen

Het is dus een groot voordeel om te werken met een payroll constructie. Als u als ondernemer niet zelf de juridische werkgever bent, nemen wij de werkgeversrisico’s over, zodat u u zich op belangrijke zaken kan concentreren in plaats van bijvoorbeeld personeelsadministratie. Zou houd u meer tijd over die u in uw bedrijf kan steken. Als ondernemer loopt u zelf geen risico’s en ontvangt u alleen een factuur voor de uren die uw medewerkers ook daadwerkelijk hebben gewerkt. Bij de vakantie, of feestdagen of ziekte krijgt u dus geen factuur. Dus het is simpel. BIj een payroll heeft u alleen de lusten en niet de lasten. 

Waarom NL Payroll

Naast de bovengenoemde voordelen kan u erg profiteren van een payroll constructie bij NL Payroll. Wij helpen u met algemene zaken van een bedrijf behandelen zodat u uw tijd in belangrijkere zaken voor het bedrijf kan steken. Bij ons wordt alles geregeld, van de loon tot aan de jaaropgave. Wij helpen u graag met de groei van uw bedrijf.

Ook voor werknemers is het handig om op de loonlijst bij een payroll bedrijf te staan. Zo weten ze dat ze altijd perfect op tijd het juiste bedrag uitbetaald krijgen, en dat er geen fouten zijn gemaakt op het systeem. Bovendien, als er fouten worden gemaakt ligt de verantwoording bij het payroll bedrijf, dus heeft u als werkgever er geen last van.

Dus, wilt u graag een payroll constructie? Bij NL Payroll helpen wij u graag als payroll bedrijf zodat u uw belangrijke werk kan verrichten, terwijl wij ons bezighouden met standaard zaken zoals loon en administratie. Bent u benieuwt hoe duur een payroll constructie is? Naast contact met ons opnemen over vragen, kan u ook makkelijk een offerte aanvragen. Wacht niet langer, en neem snel contact met ons op.