Twee weken geleden had ik een belangrijke presentatie voor mij werk. Ik had een drukke week, met een bezoek aan twee van onze kantoren en tijdens het reizen was mijn scherm stukgegaan. Ik baalde daar erg van, want ik had al mijn belangrijke documenten op mijn laptop staan en geen backup van de bestanden. Ik wilde juist een dag thuiswerken, om de presentatie in rust voor te bereiden, maar dat was niet meer mogelijk. Ik zocht met spoed naar laptop reparatie in Amsterdam en hoopte dat ik alsnog mijn presentatie op tijd kon afronden. Gelukkig kon ik mijn laptop langs brengen bij pchulpnederland, dit bedrijf kon het scherm in een dag vervangen en ik kreeg mijn presentatie net op tijd af. Voor mij was de presentatie zeer belangrijk, want het was het einde van het project en verschillende hooggeplaatste mensen in het bedrijf, zou speciaal langskomen voor de presentatie. Ik wilde graag zeker weten dat het project goed afgerond was, daarom besloot ik op het laatste moment nog langs te gaan bij twee van onze kantoren. Hier kan ik het programma testen met de teams en hun vragen om feedback, dit wilde ik graag verwerken in mijn presentatie. Ik baalde erg toen ik zag dat mijn scherm stuk was gegaan en dat ik naar laptop reparatie in Amsterdam moest zoeken. Ik maak regelmatig een backup van mijn bestanden, maar was dat door alle drukte vergeten om te doen. Gelukkig was de laptop niet helemaal stuk, maar alleen het scherm, daarom hoopte ik dat ik met laptop reparatie in Amsterdam het probleem snel kon verhelpen. De bestanden waar ik wel een update van had, kon ik via de IT-afdeling krijgen, waardoor ik in de tussentijd alvast kon werken aan het begin van de presentatie.

Snelle laptop reparatie in Amsterdam

Online zocht ik naar bedrijven die konden helpen met laptop reparatie in Amsterdam en ik zag dat pchulpnederland een vestiging in de buurt had. Op hun website zag ik dat zij binnen 24 uur een scherm kunnen vervangen en dit was precies wat ik nodig had. Ik hoefde geen afspraak te maken en ging direct langs in de winkel. In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en de medewerker zei dat ze zo snel mogelijk mijn scherm zouden vervangen. Ze zouden mij opbellen wanneer de laptop klaar zou zijn en gelukkig was dit al de volgende ochtend.

Mijn presentatie op tijd afgerond

pchulpnederland was een goede keuze voor laptop reparatie in Amsterdam, want mijn laptop werkte na de reparatie weer perfect. Ik was erg blij met de snelle service en de prijs viel mij erg mee. Ik moest hard aan de slag om mijn presentatie op tijd af te ronden, maar gelukkig lukte mij dit. De presentatie was een succes en mijn baas was erg blij met mij. Ik kan pchulpnederland aanraden voor laptop reparatie in Amsterdam.

  • Zij konden zeer snel mijn scherm vervangen
  • Ik hoefde geen afspraak te maken en kon direct binnenstappen
  • Ik werd vriendelijk geholpen in de winkel
  • Mijn laptop werkt weer perfect
  • De prijs viel mij erg mee