Bij gebruik in een warme of warme omgeving, moet al het gebruikte materiaal temperatuurbestendig zijn. Daarmee bedoelen we dat alle materialen niet worden vervormd door hoge temperaturen. Dit zorgt voor perfect functionerende transportbanden die geen extra oplosmiddelen nodig hebben. Deze industriële omgevingen zijn vaak te vinden in de voedingsindustrie en industriële productieomgevingen waar duizenden producten elke dag worden gemaakt. Voor deze bedrijven biedt Hardick PTFE een temperatuurbestendige transportband die duurzaam is en dateert aan de riem blijven kleven.De riem kan temperaturen tot 260 graden Celsius weerstaan ​​en is zelfs geschikt voor gebruik in ovens. We garanderen dit door PTFE te gebruiken, een materiaal dat zeer geschikt is voor de productie van transportbanden. Op zoek naar een zeer duurzame transportband of op zoek naar een alternatief voor uw huidige transportband? De temperatuurbestendige transportband van Hardick is misschien precies wat u en uw bedrijf nodig hebben. Bekijk onze website voor alle beschikbare opties voor alle bekende applicaties. 

Bestel uw temperatuurbestendige transportband online

Bij Hardick geloven we in producten van goede kwaliteit en efficiënt werken. Daarom bieden we elke klant de mogelijkheid om online een temperatuurbestendig converyorbandstaal te bestellen. Dit is een eenvoudig proces dat tijd en energie bespaart. Met meer dan 100 jaar werkzaam in de transportbandindustrie, helpen we u graag verder. Om vandaag nog uw transportbandstaal te bestellen of voor meer informatie over Hardick PTFE-producten, kunt u de volgende stappen uitvoeren:

  • beslissen welk product je nodig hebt
  • bestel een monster
  • maak een afspraak online
  • direct bestellen

Als u al weet welk product u nodig heeft, kunt u dit rechtstreeks bestellen via de knop ‘Bestellen’ op onze website. We vragen u vriendelijk om ons zoveel mogelijk details te verstrekken. Op deze manier kunnen we uw bestelling snel verwerken. Wanneer u snel een temperatuurbestendige transportband nodig heeft, kunnen we leveren. fWanneer u uw temperatuurbestendige transportband bestelt, wilt u mogelijk gebruikmaken van onze uitstekende adviseurs voor PTFE-producten. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over PTFE, onze temperatuurbestendige transportband of een van onze andere producten. Onze transportbanden worden gebruikt in allerlei industrieën, waar we trots op zijn. U vindt onze producten in de voedingsmiddelenindustrie, de automobielindustrie en nog veel meer.

Overgaan naar PTFE-producten

Bij Hardick kent we al de kracht van PTFE.Als u wilt overstappen op PTFE-materialen in uw werkplaats of fabriek, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u alle PTFE-producten leveren die u nodig hebt. Een temperatuurbestendige transportband is online een van de vele PTFE-producten die wij aanbieden. De meeste producten kunnen ook worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. We veranderen vaak de dikte van de transportbanden, maar we kunnen ook de lengte en andere aspecten van onze producten speciaal voor u wijzigen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze temperatuurbestendige transportband. Een van onze adviseurs helpt u graag bij het nemen van de juiste beslissingen met betrekking tot uw nieuwe transportband of ander PTFE-product van Hardick.