Ik heb al jaren de droom om het Noorderlicht te zien, maar het kwam er nooit van. Je kan het licht niet het hele jaar zien en ik vond het zonde om een reis te maken en dan niets te kunnen zien. Ik werk in het onderwijs en daar is het zeer lastig om vrij te nemen op momenten buiten het schooljaar om. Dit jaar had ik gelukkig wel de mogelijkheid om het Noorderlicht te zien en besloot om de reis via een reisbureau te boeken. Ik kwam het reisbureau Xplore the North tegen en zag dat zij verschillende mooie Lapland reizen aanboden, een van deze reizen had ik geboekt. Ik ben nu een week terug van mijn vakantie en heb een onvergetelijke ervaring gehad met als hoogtepunt het Noorderlicht zien. Ik probeer elk jaar een mooie reis te maken en heb de afgelopen jaren verschillende mooie gebieden bezocht. Ik vind het heerlijk om alleen te reizen en zelf mijn schema te bepalen, zodat ik alles kan doen wat ik wil. Ik heb al jaren de droom om het Noorderlicht te bezoeken, maar dat is niet iets dat je gemakkelijk in je eentje kan organiseren en zien. Er zijn een aantal plaatsen in de wereld waar je het beste het licht kunt zien en daarvoor kan je waarschijnlijk het beste naar IJsland, of Lapland reizen. Dit jaar kon ik gelukkig vrij krijgen in januari en besloot om direct op zoek te gaan naar een goede reis. Ik besloot om via een reisbureau naar IJsland, of Lapland te reizen en een groepsreis te boeken. Ik vond het belangrijk dat er een zeer grote mogelijke kans zou zijn om het Noorderlicht te zien en wilde daarnaast ook graag rendieren zien en op husky-safari.

Een van de mooie Lapland reizen uitgekozen

Toen ik online zocht naar een reisbureau voor een goede verzorgde reis vond ik het reisbureau Xplore the North. Dit reisbureau richt zich op IJsland en Lapland reizen waarbij je het Noorderlicht kunt zien en was direct onder de indruk van hun aanbod. Ik vond verschillende mooie pakketten en besloot om contact op te nemen met dit reisbureau. Na een gesprek besloot ik om voor Lapland te kiezen en wilde vier, of vijf dagen weg. Ik vergeleek de verschillende Lapland reizen en koos voor het pakket dat het beste bij mijn wensen paste. Ik kon de reis voor een goede prijs boeken en had direct erg veel zin in de vakantie.

Een erg mooie ervaring

Vorige week heb ik Lapland bezocht en het Noorderlicht gezien en vond het een erg mooie ervaring. De reis was erg goed geregeld en ik ging op pad met een erg leuke groep. Voor mij was het Noorderlicht het hoogtepunt, maar ik vond de andere excursies ook zeer de moeite waard. Ik had een goede ervaring met Xplore the North en een van hun Lapland reizen en raad daarom dit reisbureau aan.

  • Zij bieden verschillende mooie IJsland en Lapland reizen aan
  • Ik kon de reis voor een goede prijs boeken
  • De hele reis was goed verzorgd
  • Ik heb een zeer mooie ervaring gehad