Wij hebben tien jaar geleden een bederijf opgericht omdat wij graag zelfstandig wilden worden. Dat is ons heel goed gelukt want het bedrijf heeft het de afgelopen jaren heel goed gedaan. Wij hebben echter gemerkt dat de laatste jaren de groei een beetje stil is komen te staan en wij hebben daarom gekeken hoe wij hier iets aan konden doen. Wij hadden het idee dat wij tegen een plafond gebotst waren en dus hebben wij gekeken of wij een extern bedrijf konden inschakelen dat ons kon helpen om ons bedrijf te verbeteren. Wij hebben toen een SWOT-analyse laten uitvoeren. Voor de mensen die niet weten wat een SWOT-analyse is, raad ik u aan om even naar de site van teamleader te gaan. Deze mensen hebben wij namelijk gevraagd om een SWOT-analyse voor ons uit te voeren omdat wij op hun site heel interessante berichten hadden gelezen over de SWOT-analyse die zij konden uitvoeren. In het kort komt het erop neer dat je aan de hand van een SWOT-analyse in kaart kunt brengen wat de sterke en de zwakke punten van je bedrijf zijn. Zoals dat ook met persoonlijke groei gaat, kun je deze punten in kaart brengen om ze vervolgens te verbeteren of te veranderen. Dat kan leiden tot groei en dat was precies wat wij graag wilden bereiken met ons bedrijf. Wij hebben daarom gekeken hoe wij een SWOT-analyse konden laten uitvoeren omdat wij meteen in de gaten hadden dat wij hier veel aan konden hebben. Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van teamleader.be en zij hebben ons toen laten weten wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij hebben toen meteen een afspraak gemaakt en dat is ons heel goed bevallen. De mensen van teamleader.nl zijn namelijk heel professioneel en bovendien heel aardig waardoor het fijn is om met deze mensen een SWOT-analyse van je bedrijf uit te voeren. Wij hebben ook al op heel korte termijn gemerkt dat wij heel veel baat konden hebben bij een dergelijke SWOT-analyse. 

Een SWOT-analyse helpt groei in de hand

Wanneer je een SWOT-analyse laat uitvoeren, krijg je heel veel inzicht in je eigen bedrijf. Dat is ideaal omdat je op deze manier kunt zien waar de mogelijkheden liggen om te groeien. Mocht u daarom ook het idee hebben dat uw bedrijf niet meer verder komt, of dat uw bedrijf beter georganiseerd zou kunnen worden dan het momenteel is, dan kunt u altijd een keer contact opnemen met de mensen van teamleader.nl. Zij helpen u namelijk graag om een goede SWOT-analyse uit te voeren. Ik kan u uit ervaring zeggen dat dit zeer de moeite waard is. 

Kijk ook nog even op teamleader.nl

Mocht u enthousiast geworden zijn over de SWOT-analyse, dan raad ik u aan om even naar teamleader.nl te gaan surfen. Hier kunt u namelijk:

  • Meer lezen over de mogelijkheden van dit bedrijf 
  • Lezen hoe dit bedrijf doorgaans te werk gaat
  • Meteen een afspraak maken met een van de specialisten van dit bedrijf 

Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf hebben ingeschakeld om ons te helpen.