Wij hebben afgelopen jaar gewerkt aan de bouw van ons nieuwe kantoor. Dit was een hele onderneming omdat wij namelijk een kantoorpand lieten bouwen in het centrum van Amsterdam. Dat betekende dat wij heel veel zaken moesten regelen die niet eens direct iets te maken hadden met de bouw van het pand. Wij meenden dat wij dit allemaal zelf wel konden regelen, maar het was ons al heel snel duidelijk dat dit niet het geval was. Wanneer wij namelijk zelf alle bouwlogistiek zouden willen regelen, zou het kantoorpand net klaar zijn wanneer wij met pensioen konden gaan en dat was natuurlijk niet iets waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om iemand in te schakelen voor onze bouwlogistiek. Wanneer je iemand in de arm neemt die je kan helpen met de bouwlogistiek, dan zul je merken dat er meerdere opties te vinden zijn op het internet. Wij wilden echter graag iemand in de arm nemen die ons heel goed van dienst kon zijn wanneer het ging over de bouwlogistiek en wij hebben daarom gekozen om met de mensen van tiqit.nl te gaan samenwerken. Deze mensen hebben namelijk een heel goede reputatie weten op te bouwen wanneer het gaat over de bouwlogistiek en vandaar dat wij een keer contact met hen hebben opgenomen. Wij werden heel vriendelijk te woord gestaan en wij kregen te horen dat zij ons heel goed konden helpen met het regelen van onze bouwlogistiek. Dat was prettig om te horen en het heeft dan ook niet lang geduurd voordat wij met deze mensen besloten hebben om met hen in zee te gaan. Wij hebben toen onze plannen bekend gemaakt en wij hebben gevraagd of zij de bouwlogistiek voor ons konden uitwerken. Dat was voor dit bedrijf natuurlijk geen enkel probleem en wij kregen al heel snel te horen dat zij een goed schema voor ons hadden bedacht. Wij waren blij dat wij dit bedrijf gevraagd hebben want wij merkten aan alles dat zij heel veel ervaring hadden binnen hun vakgebied omdat zij meteen aan allerlei dingen dachten waar wij zelf nooit aan zouden denken. Mocht u daarom ook met deze mensen willen werken op het gebied van de bouwlogistiek, dan kan ik u dat alleen maar aanbevelen. 

Onze bouwlogistiek was tot in de puntjes verzorgd

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben want onze bouwlogistiek was tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben geen dag vertraging opgelopen omdat de mensen van tiqit.nl de bouwlogistiek zo geregeld hadden dat wanneer er iets even niet volgens plan verliep, er meteen een plan B klaar stond. Dat was heel prettig om te merken. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij de mensen van tiqit.nl hebben ingeschakeld omdat:

  • Wij heel goed door hen zijn geholpen 
  • Ons bouwproject precies op tijd afgerond was 
  • Wij geen geld verloren zijn aan vertragingen rondom de bouw

Wilt u meer weten over dit bedrijf en haar mogelijkheden, kijk dan ook nog even op hun site. Het adres van hun site is tiqit.nl.