Is je kind bijna jarig of is hij of zij net jarig geweest? Dan staat er natuurlijk een origineel kinderfeestje voor de deur. Op kinderuitje vind je alle informatie welke je nodig hebt bij het organiseren van een origineel kinderfeestje. Naar het zwembad of naar de bioscoop doen we natuurlijk allemaal al. Het is leuk om de gewoontes bij feestjes te doorbreken en dus voor iets totaal anders te gaan! Bij kinderuitje weten ze daar wel raad mee. Zij vinden het leuk om je te adviseren door in eerste instantie te luisteren naar je wensen. Ook op de website zelf staan veel mogelijkheden vermeld. Zo vind je hier tips voor een origineel kinderfeestje, maar ook kortingen en acties. Het is zeker de moeite waard om eens op de site te kijken. In dit artikel vertel ik jullie graag meer over de mogelijkheden bij kinderuitje en over mijn eigen ervaring hiermee. Veel leesplezier allemaal!

Een origineel kinderfeestje georganiseerd door originele ouders

Want laten we eerlijk zijn, we maken het onszelf ook niet gemakkelijk. We willen er niet al te simpel vanaf komen. Daarom vinden we het leuk om een origineel kinderfeestje te organiseren. Jouw kind en zijn vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk ook! Wat moet je nou verwachten van een origineel kinderfeestje bij kinderuitje? Allereerst hebben ze een pagina waarop ze tips geven. Hier kun je filteren op de locatie. Dit kan bijvoorbeeld het dorp of de stad zijn waarin je woont, ook kun je er voor kiezen om een stukje te reizen. Een andere optie is het selecteren op soort kinderuitje. Zo zijn er actieve kinderuitjes, maar ook uitjes waarbij de kinderen kunnen relaxen en zitten. Een origineel kinderfeestje is zo georganiseerd. Bij kinderuitje zorgen ze er namelijk voor dat de kosten laag blijven. Zo blijft het leuk voor de ouders. Daarnaast is het mogelijk om uitjes uit te kiezen met korting. kinderuitje heeft namelijk samenwerkingen met diverse bedrijven en parken, waardoor ze je mooie kortingen kunnen bieden. Ook mijn zoontje Luuk wilde een origineel kinderfeestje. Zodoende zijn wij naar het Tikibad geweest. Luuk mocht acht vriendjes uitnodigen. Hij gaf aan dat hij dit lastig vond, omdat hij dan één vriendje zou buitensluiten. Dit wilde ik absoluut voorkomen, dus zodoende nodigde Luuk tien enthousiaste jongetjes uit.

Het Tikibad

Het Tikibad is gevestigd in Wassenaar. Hiervoor moesten wij ongeveer een halfuurtje rijden. Dit was een prima afstand voor de jongens. Het mag niet, maar we deden het wel: met vier jongetjes op de achterbank. Dit was noodgedwongen, omdat mijn moeder ziek was terwijl zij chauffeur zou zijn. Iedereen was onder de indruk van het Tikibad en de jongetjes vonden het een heel origineel kinderfeestje. Ik zou iedereen die een origineel kinderfeestje wil organiseren, kinderuitje aanraden. De redenen hiervoor heb ik voor jullie op een rijtje gezet:

  • Goede website
  • Originele kinderfeestje
  • Hoge kortingen
  • Veel selecteeropties

Dus heb jij ook de taak om een origineel kinderfeestje te organiseren? Neem dan eens een kijkje op kinderuitje. Voor vragen kun je altijd bij de het contactformulier onder het kopje ‘contact’ terecht.