Wij hebben laatst onze slaapkamer drastisch laten verbouwen. Wij hadden namelijk ernstige lekkage gehad en dat betekende dat wij alles moesten vervangen wat door het water was aangetast. Dat zorgde er ook voor dat wij meteen een nieuwe indeling van onze slaapkamer konden maken. Wij hebben namelijk een heel grote kamer en deze stond altijd vol met allerlei kasten. Wij hebben daarom besloten om de kamer kleiner te maken en om een inloopkast op maat te laten maken. Wanneer je namelijk een inloopkast op maat laat maken, kun je heel veel ruimte besparen. wij hebben daarom gekeken waar wij een inloopkast op maat konden laten maken. Wij wilden namelijk niet met de eerste de beste doe-het-zelver in zee gaan omdat wij van kwaliteit houden. Wij hebben daarom op het internet gezocht en zo kwamen wij al heel snel terecht op de site van dekastenmaker. Deze site sprak ons meteen heel erg aan omdat wij wel in de gaten hadden dat dit een heel goed bedrijf is. Als je namelijk de foto’s ziet van het werk dat zij in de afgelopen jaren hebben gemaakt, dan kun je daar niet anders dan zeer van onder de indruk zijn. Wij hebben daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van deze site om te horen of zij ook voor ons een inloopkast op maat konden maken.

Wij lieten hier voor een goede prijs een inloopkast op maat maken

Toen wij in contact waren gekomen met de mensen van dit bedrijf, hebben wij hen uitgelegd wat onze bedoelingen waren. Wij wilden een grote inloopkast op maat laten maken waar zowel mijn vriend als ik al onze spullen en kleding in kwijt konden. Dat was geen enkel probleem voor de mensen van dit bedrijf. Zij hebben gevraagd of zij een keer langs mochten komen om de situatie te bekijken. Dat was natuurlijk geen enkel probleem. Wij hebben hen daarom vriendelijk onthaald en wij hebben toen laten zien wat onze wensen waren. Zo konden zij een duidelijk beeld vormen van de oppervlakte van onze slaapkamer en konden zij vervolgens aan de slag met het maken van een schets van de inloopkast op maat. Wij hebben ook te horen gekregen dat zij ons al op heel korte termijn konden komen helpen om de inloopkast op maat te verwezenlijken. Dat was heel prettig want u kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat het niet prettig is om lang in een soort bouwval te moeten slapen.

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat

Toen wij de mensen van dekastenmaker.nl eenmaal bij ons thuis hadden ontvangen, zijn zij meteen aan de slag gegaan. Zij hebben ons prachtig werk geleverd en wij zijn dan ook blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Kortom:
  • wij hebben hier een heel mooie inloopkast op maat laten maken
  • wij zijn op heel korte termijn geholpen
  • wij hebben hier heel goed zaken kunnen doen
Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan vandaag nog even op hun website. U zult zien dat u hier heel veel nuttig informatie te zien krijgt.