Wij hebben een ijsboerderij en wij hebben lange tijd geprobeerd om het ijs data wij maken via een kraampje aan de straat te verkopen. Wij wonen namelijk aan een drukke weg en dan kan het heel goed zijn om daar een kraampje neer te zetten waar je dan je ijs kunt verkopen. Wij hebben in de loop al heel veel ijs verkocht, maar wij merkten dat de afname de afgelopen tijd steeds meer begon terug te lopen. Wij hadden niet helemaal in de gaten waarom dit zo was want wij kregen altijd te horen dat mensen de kwaliteit van ons ijs heel erg goed vonden. Dat was dus reden om een keer te kijken waar het dan aan zou kunnen liggen. Wij kregen toen te horen dat mensen geen zin meer hadden om helemaal naar ons te moeten rijden om het ijs te halen. Dat was begrijpelijk want sommige mensen moesten soms wel een half uur rijden voor een bak ijs. Wij hebben daarom meteen een oplossing bedacht. Wij hebben toen bedacht dat wij beter via het internet konden gaan verkopen. Dat betekende dat wij een webwinkel moesten laten maken. Wij hadden hier geen ervaring mee en dus hebben wij gekeken hoe wij een website konden laten maken. Wij hebben toen gelezen dat wij het beste voor een Magento 2 webshop konden gaan. Dat was fijn om te achterhalen, maar wij moesten ook nog iemand vinden die deze Magento 2 webshop voor ons zou kunnen maken. Wij hebben daarom gekeken waar wij iemand konden vinden die voor ons een Magento 2 webshop kon maken. Wij hebben toen gezien dat wij altijd een keer op het internet naar een expert konden zoeken en toen wij dit gingen doen, kwamen wij op de site van Creativeict.nl terecht. Deze site is heel ideaal voor mensen die een Magento 2 webshop willen laten maken want de mensen van dit bedrijf kunnen echt iets moois voor je maken zonder dat je daar veel geld voor hoeft te betalen. Wij wilden daarom graag met dit kantoor gaan samenwerken. 

Wij hebben nu een heel mooie Magento 2 webshop

Wij hebben de mensen van Creativeict.nl uitgelegd wat wij graag wilden en vervolgens hebben deze mensen nog een aantal suggesties gedaan. Wij kregen zo een nog betere Magento 2 webshop en wij zijn daarom blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. Zij hebben voor ons in een heel korte tijd een heel goede Magento 2 webshop gemaakt en wij gebruiken deze Magento 2 webshop nu al een tijdje en dat bevalt echt heel erg goed. 

Wilt u ook een goede webwinkel laten maken? 

Mocht u ook iets via het internet willen gaan verkopen, zorg er dan altijd voor dat u een goede webwinkel heeft. Wij merken dat dankzij onze goede site, de verkoop aanzienlijk gestegen is. Wij kunnen daarom concluderen dat:

  • Wij heel blij zijn met het werk dat dit bedrijf geleverd heeft
  • Wij deze site aan iedereen aanraden 
  • Wij merken dat door onze nieuwe site de verkoop aanzienlijk gestegen is

Meer weten? Surf dan ook nog even naar Creativeict.nl. 

Lees meer…