Wij waren afgelopen jaar vijfentwintig jaar getrouwd en dat wilden wij graag vieren door met elkaar op reis te gaan. Onze kinderen zijn nu namelijk allemaal de deur uit en dat leek voor ons een heel goed moment om nu een keer een mooie reis te gaan maken. Wij hebben daarom gekeken wat wij allemaal konden gaan doen. Wij vinden het leuk om iets bijzonders te ondernemen en daarom worden wij niet heel gelukkig van een weekendje Valkenburg, hoe mooi het daar misschien ook kan zijn. Wij hebben gekeken of wij iets konden doen waar wij nog heel lang van konden nagenieten en wij hebben toen gezien dat je op expeditie op een cruise ship kunt gaan. Dat sprak ons meteen heel erg aan want het was al heel lang onze wens om op expeditie op een cruise ship te gaan. Wij hebben daarom meteen gekeken wat wij allemaal aan mogelijkheden konden vinden om deze wens te laten uitkomen en wij hebben toen uitgebreid op het internet gezocht. Wij hebben gewoon maar even via Google gezocht op ‘expeditie cruise’ omdat wij meenden dat dit ons goede resultaten zou laten zien. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Wij hebben namelijk de pagina van explore.be gevonden. Deze site vonden wij meteen heel interessant en wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om met dit bedrijf op expeditie op een cruise ship te gaan. Wij hebben toen gezien dat zij heel mooie reizen aanbieden en het was voor ons toen al heel snel duidelijk dat wij graag met deze mensen op een expeditie op een cruise ship wilden gaan. Wij hebben daarom gekeken wanneer wij konden vertrekken en wij zagen dat wij precies in de maand dat wij vrij hadden, konden vertrekken. Toen was het helemaal niet moeilijk om te beslissen of wij hier op expeditie met een cruise ship wilden gaan want wij hadden heel veel zin om iets moois te beleven. Wij zijn daarom ook meteen gaan boeken en binnen een uur hadden wij de zekerheid dat wij op expeditie op een cruise ship zouden gaan. Wij konden niet wachten totdat het zover was. 

Wij hebben genoten van onze expeditie op een cruise ship

Wij hebben echt genoten van de expeditie op een cruise ship van de mensen van explore.be. Deze mensen weten wat je nodig hebt wanneer je even iets moois wilt zien. Wij hebben ons van begin tot eind heel erg goed vermaakt tijdens de expeditie op een cruise ship en wij zouden iedereen daarom ook aanraden om ook voor een dergelijke reis te kiezen. 

Wat hebben wij genoten!

Wij zijn heel blij dat wij met de mensen van explore.be in zee zijn gegaan want wat hebben wij genoten! Kortom:

  • Wij hebben een heel mooie reis gehad
  • Wij hoefden hier niet veel voor te betalen 
  • Wij zouden dolgraag nog een keer mee willen gaan op reis

Mocht u meer over de reis willen lezen, surf dan een keer naar de site van explore.be. Hier kunt u ook foto’s zien van wat u tijdens de reis allemaal kunt verwachten.