Als ondernemer moet je in Nederland een registratieadres voor de Kvk opgeven. Dat was vroeger niet zo’n groot probleem, maar vandaag de dag is het lastiger omdat je heel veel beroepen hebt die helemaal niet meer op een locatie hoeven te worden uitgevoerd. Ik ben bijvoorbeeld een online ondernemer en dat zorgt ervoor dat ik helemaal geen registratieadres voor de kvk nodig zou hebben als het aan mij lag. Het is echter verplicht om een registratieadres voor de kvk te hebben omdat de Nederlandse overheid wil weten waar ondernemers in principe gevestigd zijn. Vandaar dat ik gekeken heb wat ik kan doen om een registratieadres voor de kvk te vinden. Ik ben het grootste deel van het jaar niet in Nederland te vinden omdat ik namelijk altijd op reis ben. Ik trek van de ene plek naar de andere omdat ik graag wat van de wereld wil zien en aangezien ik online werk, kan ik toch altijd wel werken. Dat botst dus wel een beetje met het principe dat de overheid van mijn verwacht dat ik een registratieadres bij de kvk indien. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om dit op een goede manier op te lossen. Ik heb namelijk niet de mogelijkheid om bij vrienden een registratieadres voor de kvk te regelen. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om ergens een registratieadres voor de kvk te regelen. Als ik dit namelijk zou kunnen, dan zou mijn bedrijf officieel gewoon in Nederland gevestigd zijn, maar dan zou ik dus de wereld over kunnen reizen en doen wat ik het liefste doe, namelijk de wereld verkennen terwijl ik aan het werk ben. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een registratieadres voor de kvk kon vinden en ik ben toen maar even op het internet gaan kijken. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van easystartoffice.com kon gaan kijken. Deze site heeft alles wat je je maar kunt verzinnen als ondernemer en ik heb daarom ook met heel veel interesse bekeken wat ik hier allemaal kon vinden. Ik heb gezien dat je via deze site een registratieadres voor de kvk kon regelen. Dat was heel prettig om te merken omdat ik zo een heel goede oplossing zou kunnen vinden voor mijn probleem. Ik heb daarom al heel snel even contact opgenomen met de mensen van deze site omdat ik hier graag een registratieadres voor de kvk wilde regelen. 

Ik sta nu officieel geregistreerd 

Ik heb inmiddels een officieel registratieadres voor de kvk weten te regelen via de mensen van easystartoffice.com. Daar ben ik heel blij mee want ik kan nu werken en toch gewoon blijven reizen. 

Mijn post wordt ook opgestuurd

Als ik post ontvang op het adres waar ik officieel ingeschreven ben, dan wordt dat altijd door de mensen van easystartoffice.com doorgestuurd. Dat is heel prettig want daardoor lijdt het contact met mijn klanten niet onder mijn reislust. Kortom:

  • Deze site heeft mij heel goed geholpen 
  • Ik ben nu goed geregistreerd 
  • Ik kan u aanraden om ook een keer naar deze site te surfen 

Meer weten? Surf dan ook even naar easystartoffice.com.