de beste training voor een droombaan in AmsterdamAls je werkloos bent geraakt, om wat voor reden dan ook, kun je dat proberen op te vatten als een kans om uit te vinden waar je echt gelukkig van wordt. Natuurlijk is het vervelend en zul je je rot voelen, maar als je besluit in plaats van de gaan zitten jammeren op zoek te gaan naar bijvoorbeeld een training voor een droombaan in Amsterdam, zul je merken dat er al direct iets in je mindset verandert. Charlon Imamdi is een motivational speaker en coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werk. Op zijn website (charlon-imamdi.nl) vind je alvast veel informatie over hem als persoon en de werkwijze die hij hanteert. Daar zul je leren dat als je je leven wilt omgooien en daadwerkelijk op zoek wilt gaan naar een training voor die droombaan in Amsterdam, je bij Charlon Imamdi aan het goede adres bent. Hij heeft namelijk jarenlange ervaring in coaching en motivational speaking, en is helemaal op eigen houtje coach geworden. Dat wil zeggen dat hij zelf tegenslagen in zijn leven heeft ervaren en toen besloten heeft er het beste van te maken. Hij heeft zichzelf helemaal opgewerkt tot een succesvol persoon en wil deze wijsheid nu met jou delen, als jij tenminste open staat voor een training voor een droombaan in Amsterdam!

1-daagse training voor je droombaan in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een training voor je droombaan in Amsterdam kun je in plaats daarvan ook eens de lezingen of workshops van Charlon Imamdi bezoeken. Hij biedt namelijk een speciale workshop aan, genaamd ‘De droombaan van je leven’. Deze workshop duurt slechts één dag en kost maar €47,-. Dat is een schijntje als je het vergelijkt met langdurige, persoonlijke coaching of elke andere training voor je droombaan in Amsterdam. Deze 1-daagse training van Charlon Imamdi is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn droombaan zoekt, of dat nu is omdat ze geen werk meer hebben of simpelweg niet gelukkig meer zijn in hun huidige baan. Hij leert je hoe je jouw talenten en/of kennis optimaal kunt benutten waardoor je succesvolle resultaten boekt. Bovendien ontmoet je veel andere mensen die hetzelfde zoeken en dezelfde mindset hebben en zul je dus sowieso geïnspireerd naar huis gaan. 

Hoe werkt Charlon Imamdi?

Naast deze training voor je droombaan in Amsterdam (die iedereen kan volgen) kun je Charlon Imamdi ook inhuren als spreker, bijvoorbeeld voor:

  • Alle werknemers in jouw bedrijf of organisatie.
  • Evenementen met de focus op mindset.
  • Andere groepen mensen die inspiratie en kennis willen opdoen over de kracht van je gedachten.

Charlon Imamdi’s speech, workshop en training voor je droombaan in Amsterdam worden altijd zeer goed ontvangen door iedereen die ook maar een beetje open staat voor wat je met een goede mindset kunt bereiken. De focus van Charlon ligt op ademhalen. Op een goede manier ademhalen geeft namelijk rust en wie rust ervaart in zijn lichaam en geest in in staat zijn focus veel beter te richten op dat wat belangrijk is, en te besluiten welke baan geschikt voor hen is. Na een training voor je droombaan in Amsterdam, van Charlon Imamdi, heb je een nieuwe focus en vind jij die nieuwe droombaan met gemak!