Als je op zoek bent naar een goede laptop case dan kun je eens kijken bij 123megastore. Daar vind je namelijk een groot assortiment laptophoezen en dus vind je daar gegarandeerd de laptop case waar je naar op zoek bent. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een laptop hardcase of juist zachte laptop sleeve, bij 123 Megastore hebben ze het namelijk allebei, en ook nog in diverse kleuren. Zo bestelde ik laatst voor mijn Macbook Air 13,3 inch een mooie zachte laptop case in een neutrale kleur grijs, van heel zacht materiaal. Ik neem mijn laptop vaak mee en wil dat hij onderweg natuurlijk goed beschermd is. Ik werk namelijk grotendeels online en kan dus veel reizen. Dan gaat mijn laptop mijn backpack in en zonder goede laptop case zou dit niet zo goed gaan. Dan zou ik toch bang zijn dat hij beschadigt onderweg van de ene naar de andere bestemming. Maar met de fijne laptop sleeve die ik kocht bij 123 Megastore is mijn Macbook Air vanaf nu goed beschermd tegen stoten en vallen. Bovendien is de hoes heel erg slim ontworpen. Hij heeft een groot binnenvak waar de laptop zelf in gaat, deze kun je afsluiten met een rits. Het vak is dik gevoerd waardoor je laptop goed beschermd is. Aan de zijkant vind je een wat kleiner vakje waar je dingen als je portemonnee, pennen, formulieren en dergelijke in kunt opbergen. Op die manier heb je ze altijd bij de hand als je aan het werk bent.

Waarom bestel je je laptop case bij 123 MegaStore?

Ik heb mijn laptop case bij 123 MegaStore besteld omdat ze een hele goede reputatie hebben. Dat komt onder andere door de volgende punten:

  • Als je op werkdagen voor 20.00 bestelt heb je het de volgende dag in huis.
  • Boven de €20,- wordt je bestelling al gratis verzonden.
  • Ze hebben naar eigen zeggen al meer dan 50.000 tevreden klanten.

Bovenstaande punten hebben mij overgehaald mijn laptophoes bij 123 MegaStore te bestellen, al moet ik eerlijk zijn dat ik de hoes zelf ook heel aantrekkelijk vind en ook om die reden niet verder heb gezocht naar een webshop die laptophoezen verkoopt. Want waarom verder zoeken als je bij 123 MegaStore al gevonden hebt waar je naar op zoek was?

Het assortiment van 123 MegaStore

Je kunt niet alleen in deze webshop terecht voor een goede laptop case, maar voor nog veel meer handige gadgets. 123 MegaStore is namelijk een grote jongen in de webshopwereld, ze hebben een groot assortiment met allerlei producten op het gebied van lifestyle, elektronica en gadgets. Ze specialiseren zich hierin door alleen producten van goede kwaliteit in hun webshop op te nemen, waardoor je als consument zeker kunt zijn van je aankoop. 123 MegaStore heeft namelijk zelf al vooronderzoek gedaan in de betreffende productcategorie en voor jou alleen de beste merken en items geselecteerd. Alles wat jij hoeft te doen is het product te bestellen en als het even kan gratis te laten bezorgen, handig toch?!