Wil jij een mooi nieuw kapsel of je make-up op professionele wijze laten doen? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij Monique’s Haarstudio. Bij deze kapsalon kun je onder andere terecht voor:

  • Knippen
  • Föhnen
  • Stijlen

Maar ook voor het kleuren van je haar of het doen van je make-up. Het is dus zeker de moeite waard om eens naar de kapsalon Vijfhuizen toe te komen en hier je haar te laten doen. Als jij net als ik bent dan is de kans groot dat je zelden naar de kapper gaat. Ik heb er zelf vaak simpelweg de tijd niet voor of ik heb er geen zin in om hier tijd voor te maken. Doordat ik eigenlijk altijd lang haar heb gehad is het voor mij ook niet per se nodig om naar de kapper te gaan om het in model te laten brengen. Gelukkig gebeurt dat bij mij vanzelf. Ik moet eerlijk zeggen dat tijdens mijn laatste knipbeurt wel een verandering gaande was! Ik ging naar Monique’s Haarstudio om hier na ongeveer 1,5 jaar geen kappersstoel gezien te hebben mijn haar weer eens onder handen te laten nemen. Dit was namelijk hard nodig! Niet alleen werd mijn haar heerlijk verzorgd en goed geknipt, ik merkte voornamelijk na de behandeling hoeveel beter mijn haar er nu uitziet. Het is inmiddels enkele weken geleden dat ik hier was en nog steeds straalt mijn haar als nooit tevoren!

Ga naar de kapsalon Vijfhuizen

Misschien ben jij iemand die juist wel regelmatig bij de kapper te vinden is en ben je simpelweg op zoek naar een goede kapsalon Vijfhuizen. Dan kan ik je absoluut aanraden om naar deze kapsalon Vijfhuizen te gaan. Bij Monique’s Haarstudio krijg je alles op het gebied van je haar wat je maar kunt wensen. Van een goede verzorging tot een uitstekende knipbeurt en natuurlijk kunnen ze hier ook je haar verven. Ik heb hier zelf geen ervaring mee maar de vrouw naast mij liet haar haar verven en zij vertelde me dat ze er altijd uiterst tevreden over is wanneer zij het bij deze kapsalon Vijfhuizen laat doen. Blijkbaar is dat wel eens anders geweest! Ben jij dus op zoek naar een kapsalon Vijfhuizen die jou op de best mogelijke manier met je haar kan helpen? Kom dan vandaag nog een kijkje nemen op de website haarstudio-hoofddorp. Niet alleen vind je hier een goed overzicht van alle behandelingen die ze hier hebben, ook vind je er de mogelijkheid om een afspraak te maken. Het is namelijk wel een slim idee om een afspraak te maken, zeker voor de drukkere momenten tijdens de week.

Heerlijk ontvangen met een glas wijn

Bij Monique’s Haarstudio wordt iedereen in de watten gelegd. Van vrouwen en mannen tot kinderen. Wil jij lekker ontspannen bij de kapsalon Vijfhuizen? Dan zullen ze daar natuurlijk alles aan doen. Ze heten je hier altijd welkom met een warme kop koffie of thee. Heb jij juist zin in een glas wijn? Dan kan dat natuurlijk ook! Natuurlijk wordt er naar al je wensen geluisterd, maar ook krijg je iedere keer weer een passend advies. Als de kapster denkt dat je beter voor een andere look kunt gaan of voor een andere oplossing, dan zal ze dit uiteraard zeggen. Uiteindelijk gaat het erom dat jij krijgt wat je wilt en dat op de meest perfecte manier. Dat is dan ook precies de reden waarom ik graag terugga naar de kapsalon Vijfhuizen. En hopelijk gaat er deze keer niet 1,5 jaar overheen!