Uw auto is uw steun en toeverlaat. Niet alleen brengt hij u van A naar B, maar hij ziet er vaak ook nog eens geweldig uit. Om dit uiterlijk extra te stimuleren kunt u poetsmiddelen voor uw auto aanschaffen. Met speciale poetsmiddelen voor uw auto ziet uw voertuig er weer op en top uit en kunt u er weer mee gezien worden. Poetsmiddelen voor uw auto geven u niet alleen een schoon gevoel, maar laat u ook weer trots zijn op uw stalen voertuig op wielen. Bij XtraParts vindt u alle poetsmiddelen om uw auto weer te laten glimmen en eruit te laten zien als nieuw.

Verwijder beschadigingen met poetsmiddelen voor uw auto

XtraParts poetsmiddelen voor uw auto zijn de ideale producten om u een schoon en fijn gevoel te geven. Daarnaast gaan de poetsmiddelen voor uw auto ook nog andere dingen tegen:

  • Het voorkomt verkleuring van lak
  • Het voorkomt kraken in de lak
  • Het gaat beschadigingen van uw lak tegen

Met goede poetsmiddelen voor uw auto bent en blijft u dergelijke schade altijd een stapje voor. Daarnaast kunt u met goede poetsmiddelen voor uw auto ook krassen en steenslag in uw lak wegwerken. Wij hebben hier een aantal goede producten voor in ons assortiment, waarmee u eenvoudig en snel vervelende beschadigingen wegpoetst. Deze poetsmiddelen voor uw auto bestaan uit bijvoorbeeld lakstiften en kraspennen om de krassen te camoufleren. Daarnaast hebben wij ook scratchremover in ons assortiment aan poetsmiddel voor uw auto. Met dit product schuurt u een licht laagje van de omringende lak af, welke zich in de kras nestelt en de kras onzichtbaar maakt. Door het aanbrengen van een wax- of waslaag vult u alle oneffenheden op, waardoor u niet alleen een extra beschermlaag creëert, maar ook de auto laat glanzen. Liever uw auto van binnen reinigen met onze poetsmiddelen voor uw auto? Wij hebben een groot assortiment aan producten waardoor ook het onderhouden van het interieur van uw auto eenvoudiger wordt. De verzorging van het interieur is tevens belangrijk om de levensduur van uw voertuig te vergroten. Daarnaast heeft u er ook alle plezier van. Een opgeruimde, schone auto verlaagt namelijk stress en zorgt ervoor dat u minder last heeft van stof en bacteriën. Aarzel daarom niet om alle producten van XtraParts in te slaan om uw auto weer te laten stralen en daarnaast ook de levensduur te vergroten.

Altijd vrijblijvend advies over al onze producten

XtraParts is uw specialist op het gebied van schoonmaakproducten voor uw auto. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen alle producten in huis om uw auto weer schoon te maken, maar kunnen wij u ook van dienst zijn voor auto-onderdelen voor ieder merk. Wij hebben uitsluitend vakmensen in dienst die u op ieder gebied kunnen informeren en adviseren over alle mogelijkheden. Daarnaast bieden wij nog een aantal voordelen: Altijd vrijblijvend advies van onze medewerkers, snel het gewenste product beschikbaar bij bestelling, een breed assortiment voor ieder type auto en AD Benelux als totaalleverancier. Wij leveren daarnaast niet alleen voor zakelijke klanten, maar u kunt bij ons ook als particulier terecht. Voor particulieren bieden wij u altijd de standaard garantie bij alle auto-onderdelen. Op een aantal andere producten zit een langere garantie. Hiervoor kunt u terecht bij onze medewerkers. Wilt u meer informatie over onze producten en diensten of heeft u behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://auto-onderdelen-dordrecht.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden.