Jarenlang was ik op zoek naar een goede autorijschool. Ik was echter niet op zoek naar een gewone rijschool. Ik was specifiek op zoek naar een goede rijschool waar ik speciale rijles voor mensen met een beperking of achterstand kan volgen. Ik heb namelijk een zeer zware vorm van autisme en het is voor mij dan ook niet gemakkelijk om rijlessen te nemen. Ik heb weleens rijles gevolgd bij een gewone rijschool bij mij in de buurt, maar zonder succes. Gelukkig kan ik bij Rijschool Classic wel terecht voor speciale rijles voor mensen met een beperking of achterstand. 

Rijles voor mensen met een beperking volgen bij Rijschool Classic 

Ik ben ontzettend blij dat ik bij Rijschool Classic speciale rijles voor mensen met een beperking of achterstand kan volgen. Vanwege mijn autisme is het voor mij namelijk niet gemakkelijk om op een traditionele manier rijles te volgen. Ik heb voor veel dingen extra tijd en persoonlijke aandacht nodig. Gelukkig krijg ik bij Rijschool Classic voldoende persoonlijke ondersteuning tijdens mijn lessen. Ik kan daar op maat gemaakte rijlessen volgen en alles wordt aangepast op mijn niveau en tempo. Dat vind ik erg fijn, want zonder deze speciale aandacht zou het mij nooit lukken om een rijbewijs te halen. Bij de vorige rijschool waar ik lessen volgde, hadden ze namelijk geen speciale rijles voor mensen met een beperking of achterstand. Ik had er dan ook de grootste moeite mee om de lessen te volgen en ik zat er elke keer met tegenzin in de auto. Alles ging voor mij veel te snel en elke keer als iets niet lukte of als ik een vraag had, kreeg ik daar het gevoel alsof ik te dom was om te kunnen leren autorijden. Rijschool Classic doet daar gelukkig niet aan. Zij bieden rijlessen op maat aan, zoals: 

  • Rijlessen met of zonder examens 
  • Rijlessen voor vrouwen 
  • Rijlessen voor mensen met een achterstand 

Rijschool Classic is dus de perfecte rijschool voor mensen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben tijdens het lessen. Ik ben dan ook erg blij dat ik mijn speciale rijles voor mensen met een beperking of achterstand hier kan volgen. Ik heb een ontzettend fijne instructeur, die heel goed naar mij luistert en mijn situatie begrijpt. Hij begrijpt wanneer ik ergens extra tijd voor nodig heb en stelt mij op mijn gemak wanneer ik de auto in stap. Ik ben nog niet zover dat ik op examen kan gaan, maar ik heb het autorijden inmiddels al aardig onder de knie. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat ik ook mijn rijbewijs heb en zelfstandig kan rijden. 

Schrijf je direct in bij Rijschool Classic 

Als jij ook op zoek bent naar een goede rijschool waar je speciale rijles voor mensen met een beperking of achterstand kunt volgen, dan kan ik Rijschool Classic zeker aanraden. Of je nu net zoals ik last hebt van autisme of een andere verstandelijke beperking hebt, bij Rijschool Classic hebben ze genoeg aandacht voor ieder individu en hebben ze ontzettend veel geduld met je. Je kunt in je eigen tempo lessen volgen en de instructeurs luisteren naar je wanneer je aangeeft dat iets moeizaam gaat. De lespakketten zijn ook nog eens ontzettend betaalbaar. Er is dus geen enkele rijden om je niet in te schrijven bij Rijschool Classic. Kijk op rijschoolclassic.nl voor meer informatie over het volgen van rijles voor mensen met een beperking bij Rijschool Classic. Als je overtuigd bent, kun je je meteen inschrijven en beginnen aan je lessen. Misschien zie ik jou binnenkort dan ook op de weg.