Door Argentinië reizen. Het is een reis die u meeneemt naar een land vol passie, superlatieven en bovenal veel contracten. Door Argentinië reizen is een ervaring die u een leven lang met u mee zult dragen, doordat u veel verschillende indrukken krijgt die voor altijd op uw geheugen gegrift staan. U treedt hierbij in de geest van Borges, Evita Peron en Erneste Che Guevara. Dit maakt door Argentinië reizen onvergetelijk. U raakt ongetwijfeld gecharmeerd in de oude volkswijk La Boca. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om door Argentinië te reizen met Atacama.  

Veel mogelijkheden om door Argentinië te reizen

Door Argentinië reizen brengt veel plekken met zich mee waar u ongetwijfeld wel eens van gehoord hebt, maar nooit de mogelijkheid voor hebt gehad om deze te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van Buenos Aires, of de volkswijk La Boca met zijn graffiti kunst en hoge Montmartre gehalte. U kunt er ook voor kiezen om door San Telmo te dwalen en op iedere hoek een nieuwe verrassing te ontdekken. Met een oppervlakte van 2.780.400 vierkante kilometer is Argentinië een van de grootste landen van Zuid-Amerika. Met een rondreis door Argentinië valt er genoeg te zien en te beleven, doordat er voor iedere natuurliefhebber en levensgenieter iets wils is. Daarnaast zijn er ontelbare mogelijkheden om individueel door Argentinië te reizen. U kunt hier kiezen voor verschillende mogelijkheden:

  • Door Argentinië reizen en hier de pampa’s en kaarsrechte wegen ontdekken.
  • Door de ruige sierra’s en quebrada’s rijden
  • Langs gerenommeerde wijnhuizen en immense gletsjers en kliffen vol wildlife.

Daarnaast zult u als u individueel door Argentinië gaat reizen ook de groene oase Iguazu ontdekken. 1500 kilometer oostwaarts contrasteert het Noordwesten met ruige kloven, woestijnen en zoutmeren waar grote kolonies flamingo’s vertoeven. De berghellingen met metershoge cactussen zullen u versteld staan wanneer u door Argentinië gaat reizen. Individueel door Argentinië reizen brengt u in aanraking met de natuur in al haar eindeloze verschijningsvormen. De beste tijd om door Argentinië te trekken is er eigenlijk niet. Het immense oppervlakte zorgt er namelijk voor dat het land in verschillende klimaatzones is opgedeeld. In het noorden en midden van het land is het land het gehele jaar te bezoeken, maar het zuiden is vooral aan te bevelen van oktober tot midden april. U geniet dan van de aangename lente, zomer en herfst. Daarnaast is Argentinië een land waar u meerdere malen terug moet komen, want iedere keer ontdekt u weer andere plekken.

Laat u betoveren tijdens onze informatieavond

Atacama is opgericht om iedere reiziger te ontroeren met het echte Zuid-Amerika. Het land kent vele facetten, waar wij u graag meer kennis mee laten maken tijdens onze rondreizen en informatieavonden. Tijdens onze informatieavond geven wij u graag meer uitleg over ons aanbod aan reizen en wat u kunt verwachten in een bepaald land. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe routes, festivals, hotels en restaurants om met onze expertise over te schrijven en u mee te voeren door het prachtige Zuid-Amerika. Juist deze dingen maken namelijk de ervaring in een land compleet. Wilt u graag meer informatie over onze reizen, kom dan naar een van onze informatieavonden en laat u betoveren door onze verhalen. Graag eerst meer informatie? Dan kunt u contact opnemen middels de contactgegevens op atacama.be. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen en kunnen u adviseren over de beste reis. Op onze website vindt u ook meer reisverhalen, informatie over alle landen in Zuid-Amerika en hoe u zich het beste kunt voorbereiden op uw reis.