Samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in een appartement in Rotterdam. Wij verhuisden hier 2 jaar geleden naar toe en woonden hiervoor in een stadje 40 minuten van Rotterdam. In het stadje hadden wij een klein huisje met een leuke tuin. In de tuin hadden wij een trampoline staat voor de kinderen. De kinderen vonden het altijd erg leuk om op de trampoline te springen en maakten er veel gebruik van. Bij ons appartement hebben wij geen tuin en konden daarom de trampoline niet meenemen voor de kinderen. We hebben hem verkocht voor de verhuizing en dat vonden de kinderen erg jammer. Wij zijn in Rotterdam gaan wonen, omdat wij nu minder reistijd hebben. Wij werkten allebei al in Rotterdam en vonden het zonde om elke keer heen en weer te rijden. In Rotterdam wonen leek ons veel gemakkelijker, maar we wisten dat we waarschijnlijk geen huis zouden kopen. Het appartement staat in een leuke buurt en de kinderen kunnen naar een school dichtbij het huis. Er is een leuke speeltuin voor de kinderen, maar ze missen de trampoline. Mijn vrouw gaat naar een sportschool in de buurt en zag daar een mini trampoline. Ze gebruiken de trampoline om mee te sporten, maar ze dacht dat het ook leuk zou zijn voor de kinderen. Ik kon een keer mee naar de sportschool om de mini trampoline te zien, want ik wist niet hoe ze eruit zien. Ik vond deze mini trampoline erg klein, maar we dachten dat we misschien een iets grotere konden kopen. Als we een iets grotere trampoline konden kopen, dan wilden wij dit doen. We zouden dan de trampoline buiten zetten voor de kinderen op het pleintje en achteraf weer opbergen.

Een mini trampoline gekocht bij Trampolines.nl  

Online zochten we naar webshops waar ze een mini trampoline verkopen en vonden verschillende bedrijven. We zagen echter dat veel bedrijven alleen de kleine trampolines verkopen om mee te sporten. Dit zou te klein zijn voor de kinderen en we wilden een groter formaat kopen. Gelukkig vonden we ook een aantal bedrijven die wel het juiste formaat verkopen, een van deze bedrijven is Trampolines.nl. Op hun website https://www.trampolines.nl/trampoline-afmetingen/fitness-trampoline.html zagen we veel verschillende trampolines te koop. Dit bedrijf is gespecialiseerd in trampolines en verkoopt alleen deze artikelen en accessoires voor de trampolines. We vonden al snel een leuke mini trampoline voor een goede prijs. De trampoline is goedkoper dan op andere websites en zag er erg goed uit op de foto’s. We zagen dat de website veel goede beoordelingen heeft en dat de bestelling gratis zou worden verzonden. Mijn vrouw en ik besloten om de mini trampoline te kopen en om onze kinderen er mee te verrassen. De bestelling zou een paar dagen later al binnenkomen.

Erg blij met de trampoline

De dag dat de order binnenkwam, lieten we de mini trampoline zien aan de kinderen en die waren er erg blij mee. We konden de trampoline gemakkelijk buiten zetten en zij begonnen er direct op te springen. De hele avond waren ze er zoet mee en ze konden om de beurt er op. De mini trampoline heeft een goed formaat en kunnen wij gemakkelijk weer mee naar boven nemen. De kinderen maken er veel gebruik van en dit is een goede oplossing voor ons. De trampoline is erg stevig en van goede materialen gemaakt. Wij kunnen Trampolines.nl aanraden om een mini trampoline te kopen.

  • Ze hebben een ruim aanbod
  • Zijn gespecialiseerd in trampolines
  • De trampoline was voordelig
  • De kinderen zijn er dol op