Organiseer jij binnenkort een feest of evenement? Overweeg dan eens het inhuren van een goochelaar! Voor veel mensen zal het misschien wat vreemd klinken om dit te doen, zij associëren dit toch eigenlijk vooral met kinderfeesten. En het moet gezegd, kids zullen het ook echt fantastisch vinden als zij tijdens een feestje naar de kunsten van een dergelijke entertainer mogen kijken! Voor hen ziet het er eigenlijk uit als magie, zij hebben, vooral als ze jong zijn, nog weinig idee van het feit dat het hier om ingestudeerde trucs gaat. Voor kinderfeestjes is een goochelaar dan ook echt een leuke toevoeging! Je moet als ouders natuurlijk ieder jaar weer iets nieuws verzinnen voor het verjaardagsfeestje van jouw zoon of dochter en het kan best lastig zijn om met iets origineels te komen. Want wat kies je nu wat niet alle andere ouders ook al voor hun kroost kiezen? Het inschakelen van een goochelaar is echter niet iets waar veel mensen aan zullen denken en het is dan ook zeker leuk om dit eens een keer te doen! Succes gegarandeerd, de vriendjes en vriendinnetjes van je zoon of dochter zullen het zeker kunnen waarderen!

Goochelaar ook leuk voor volwassenen!

Maar niet alleen voor kinderen is het erg leuk om naar de kunsten van een goochelaar te kijken, ook voor volwassenen biedt dit veel entertainment. Natuurlijk weet je dat er veel oefening aan vooraf gaat en dat er bepaalde vaardigheden achter de trucs zitten. Maar dat maakt het geheel natuurlijk niet minder intrigerend. Want hoe doet hij dit nu toch? Hoe is het mogelijk dat jij niet kunt achterhalen hoe hij een bepaalde act uitvoert? Dit zijn zaken waar ook jij je zeker over zult verbazen als jij naar een goochelshow zit te kijken! Om die reden is het ook voor evenementen of feesten waarbij eigenlijk alleen maar volwassenen aanwezig zijn zeker een aanrader om eens een keer een goochelaar in te huren! Deze kan ervoor zorgen dat er wat te zien is, dat er meer te doen is dan alleen maar met elkaar in gesprek gaan. Zo kun je dus iets extra’s aan jouw feest of evenement geven, iets waar mensen zeker nog lang over na zullen praten! Want hoe vaak zie je nu immers een goochelshow? Er zullen maar weinig mensen zijn die dit in hun leven van dichtbij meegemaakt hebben. Dat maakt het inhuren van een goochelaar echt tot een heel goede keus!

Workshops

Ben jij nieuwsgierig naar hoe een goochelaar nu te werk gaat en zou jij misschien zelf ook wel willen leren om wat trucs te doen? Dan moet je eens een goochelworkshop volgen! Hierin wordt een tipje van de sluier opgelicht, zodat je een beetje een beeld krijgt van hoe het nu allemaal in zijn werk gaat! Heb jij hier interesse in of wil je gewoon een professional op dit gebied inhuren voor het geven van een show? Dan moet je eens contact opnemen met Rich Magic! Deze goochelaar is zeer veelzijdig en, zoals je op zijn website richmagic.nl kunt lezen, kan hij verschillende soorten activiteiten verzorgen:

  • kindershows
  • workshops
  • podiumacts

Daarnaast is hij heel goed in het uitvoeren van tafelgoochelkunsten. Hierbij voert hij zijn trucs echt letterlijk onder de neus van jouw gasten uit en dat maakt het nog bijzonderder om naar te kijken! Doordat hij zijn optredens altijd aanpast op het publiek dat er zit, kun jij er zeker van zijn dat jouw gasten zich zeker zullen vermaken! Wil jij dus ook eens een keer wat anders tijdens jouw evenement, feest of het verjaardagsfeestje van je kind? Huur dan eens goochelaar Rich Magic in!