Als je ten huwelijk gevraagd bent, allereerst van harte gefeliciteerd! De tijd is aangebroken dat je je bruiloft mag gaan plannen, samen met je partner natuurlijk. Waarschijnlijk zijn er al meteen allerlei zaken die je aandacht vragen en denk je niet direct aan het huren van een witte trouwauto. Dit is logisch, er zijn namelijk ontzettend veel dingen die geregeld moeten worden, waarvan de meesten een stuk belangrijker zijn dan het vervoer van en naar de trouwlocatie op de betreffende dag. Voordat je dus gaat oriënteren op een witte trouwauto is het het beste om allereerst een datum uit de kiezen. Want voor bijna alles wat je wilt boeken voor je bruiloft (ambtenaar, catering, locatie, etc.) is het belangrijk allereerst te weten op welke dag en tijdstip de bruiloft en het bijbehorende feest gaat plaatsvinden. Zodra jij en je partner dit hebben besloten kun je overgaan tot het kiezen van eerdergenoemde aspecten, en natuurlijk met het zoeken naar de perfecte bruidsjurk en het perfecte pak. Dit is iets wat meestal (minstens) enkele maanden van tevoren besteld dient te worden, anders heb je de kans dat het niet op tijd binnen is. Vooral bij bruidsjurken is dit vaak het geval. Bestel deze dus ruim op tijd! Als je er over uit bent wat jullie beiden gaan dragen is het tijd om beslissingen te nemen over de rest van de dag, zoals het huren van een prachtige, witte trouwauto.

Huur eenvoudig een witte trouwauto online

Het bedrijf van huureenengelsetaxi.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van oude, Engelse taxi’s. Deze auto’s hebben ze opgekocht nadat ze niet langer gebruikt werden als taxi, en vervolgens netjes opgeknapt tot de staat waarin ze nu zijn. Je kunt er een witte trouwauto huren, maar ook een zwarte als je dat stijlvoller of beter passend bij jullie smaak vindt. Zowel de zwarte als witte trouwauto zijn te huren voor slechts €80,- per uur, dat is dus helemaal niet zo overdreven veel als het lijkt. De auto’s zien er glimmend en chic uit, en dat voor zo weinig geld! Huur een Engelse Taxi heeft drie verschillende vervoermiddelen die je kunt huren, namelijk:

• De Austin FX4 Plus: Een klassieke, witte trouwauto.
• De Fairway Driver trouwauto: Een zwarte,  Engelse taxi.
• De enige echte, rode dubbeldekker, zoals we die in Engeland kennen.

Je denkt misschien meteen aan een bruiloft als je bovenstaande opties ziet staan, maar denk ook eens aan hoe gaaf het zou zijn als je met een aantal personen naar een gala gaat in zo’n chique wagen!

Waarom kiezen voor luxe vervoer naar je bruiloft?

In principe trouw je maar één keer in je leven, dat is althans wat de bedoeling is van het huwelijk. En hoewel dit in de praktijk niet altijd zo uitkomt, is het natuurlijk wel belangrijk dat je trouwdag de mooiste dag van je leven is. Hoe gaaf is het dan dat je je laat vervoeren in een chique, witte trouwauto in plaats van jullie eigen gezinsauto? Het kost misschien wat extra en je zult er rekening mee moeten houden qua budget, maar het voegt wel iets toe aan deze mooie dag, in de vorm van luxe en sfeer. Bij Huur een Engelse Taxi kun je namelijk tegelijk met de witte trouwauto een chauffeur inhuren, waardoor je niet eens hoeft te zorgen voor een eigen chauffeur, hoe luxe is dat?! Als je het mij vraagt is het wel duidelijk, je trouwdag wordt echt nóg leuker als je een klassieke, witte trouwauto huurt!