Ik heb al heel lang last van mijn rug en ik meende dat ik hier maar mee moest leren leven. Ik had namelijk al heel lang het idee dat er niets meer aan mijn rug te doen was. Mijn huisarts had mij dat al een aantal keer verteld en ik dacht daarom dat er niets meer voor mij te doen was. Toen hoorde ik echter een vriendin van mij heel enthousiast vertellen over haar fysiotherapie in Sittard. Zij was hier zo enthousiast over dat ik graag wilde weten waar zij deze fysiotherapie in Sittard had ondergaan. Zij vertelde mij dat dit bij Fysioq.nl was. Deze site ben ik meteen een keer gaan bekijken want ik wilde graag weten wat men hier allemaal aanbood op het gebied van fysiotherapie in Sittard. Ik hoopte natuurlijk dat men mij ook zou kunnen helpen, al dacht ik dat fysiotherapie in Sittard alleen misschien een beetje te minimaal zou zijn. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Ik zag dat men hier fysiotherapie in Sittard geeft aan mensen die, zoals ik, al langere tijd klachten hebben. Dat was voor mij ideaal om te horen en ik ben daarom gaan kijken of ik hier misschien een afspraak zou kunnen boeken. Dat was heel goed mogelijk en dat was heel prettig om te merken. Ik kon meteen diezelfde week nog langskomen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik vond het heel prettig om kennis te maken met mijn fysiotherapeut. Deze nam namelijk alle tijd om mij te helpen en om mij aan te horen. Het was voor haar al heel snel duidelijk dat ik nog lang niet alle opties geprobeerd had en dat was voor mij dan weer heel prettig om te horen. Met goede moed begon ik daarom aan fysiotherapie in Sittard en dat is mij heel erg goed bevallen.

Waarom fysiotherapie in Sittard mij zo goed bevallen is

Ik heb mijn met problemen al heel vaak hulp proberen te zoeken bij verschillende instanties. Toch is het mij nooit gelukt om de juiste behandeling te vinden en dat is heel erg frustrerend geweest. Vandaar dat het voor mij ook heel prettig was om te merken dat ik zoveel baat had bij mijn fysiotherapie in Sittard. De mensen die hier werken weten heel goed wat ze moeten doen om het gewenste effect te bereiken. Dat doen ze door zich goed te verdiepen in de klachten die ik had. Mijn fysiotherapie in Sittard werd vervolgens helemaal op mijn klachten afgesteld zodat ik de juiste oefeningen kon gaan doen. Ik merkte daarom ook al heel snel dat mijn fysiotherapie in Sittard effect had. Dat is heel prettig om te merken wanneer je al heel lang pijn hebt en bijna zover bent dat je dit maar besluit te accepteren. Ik ben daarom ook heel erg enthousiast over mijn fysiotherapie in Sittard en ik zou iedereen deze praktijk van harte aanraden. De mensen die hier werken zijn uitermate vriendelijk en ik voel mij nu echt heel veel beter.

De behandeling kan vergoed worden door uw verekeraar

Wanneer u bang bent dat u veel geld moet gaan uitgeven aan de behandeling, dan kan ik u vertellen dat dat niet het geval is. In mijn geval dekte mijn verzekering namelijk de kosten. Kortom:

  • ik heb heel veel baat gehad bij mijn therapie
  • ik vond het fijn om met mijn therapeut samen te werken
  • ik raad deze praktijk aan iedereen aan

Kijk voor meer informatie even op FysioQ.nl.