Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in telemarketing en de zaken gaan erg goed. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en wij hebben dan ook steeds meer mensen voor ons bedrijf kunnen inhuren die voor ons het werk volbrengen. Een van de dingen waar wij altijd erg mee worstelden, waren onze belkosten. Het spreekt voor zich dat wij natuurlijk niet zonder telefoon konden want een telemarketing bedrijf zonder telefoonlijn, is als een trein zonder spoorrails. Vandaar dat wij meenden dat wij de hoge kosten iedere maand maar moesten accepteren. Gelukkig zijn wij niet van gisteren en zijn wij een keer gaan kijken op het internet hoe wij deze belkosten laag konden houden. Wij kwamen toen op een site waar een bedrijf heel enthousiast had geschreven over de sip trunk. Wij hadden op dat moment nog nooit van een sip trunk gehoord, maar het had meteen onze volle aandacht. Wij lazen namelijk dat dit bedrijf in eenzelfde soort positie was als ons. Zij moesten ook heel veel bellen en zij wilden ook maar wat graag hun belkosten naar beneden halen. Vandaar dat wij waren overgestapt op de sip trunk en dat was hen heel erg goed bevallen. Genoeg reden voor ons dus om een keer te komen kijken naar de mogelijkheden die er waren om ook op deze sip trunk over te stappen. Toen wij even gingen googelen kwamen wij terecht bij de mensen van Voicedata.nl. Deze site was alles waar wij naar op zoek waren. 

Wij besparen veel belkosten dankzij de sip trunk

Toen wij eenmaal op de site van Voicedata.nl terecht waren gekomen, hadden wij al snel in de gaten dat wij hier heel veel voordeel zouden kunnen pakken. Dit bedrijf kan je namelijk aan een sip trunk helpen. Met een sip trunk kun je je telefoonverkeer via het internet laten verlopen en daardoor kun je heel veel kosten besparen. Je betaalt dan namelijk niet meer per minuut, maar je betaalt gewoon een vast bedrag per maand voor je internet. Dat was voor ons een kans om heel veel geld te besparen en wij zijn daarom ook meteen op de sip trunk overgestapt. De mensen van Voicedata.nl hebben ons heel goed geholpen en wij zijn dan ook zeer content over het feit dat wij met dit bedrijf zijn gaan werken. Wij hadden de eerste maand al een enorme besparing en wij zijn dan ook heel blij dat wij op deze manier zijn gaan werken. De kwaliteit van de lijnen is uitstekend en dat alles voor een heel goede prijs. 

Wij raden dit bedrijf sterk aan

Mocht u ook graag willen besparen op uw belkosten, dan raad ik u aan om een keer naar Voicedata.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Lezen wat dit bedrijf allemaal te bieden heeft
  • Meer specifieke informatie vinden over hoe u belkosten te verlagen zijn
  • de contactgegevens vinden van dit bedrijf

Uit ervaring weet ik dat wanneer u even contact wilt opnemen met deze mensen, zij altijd voor u klaarstaan om u te woord te staan.