Ik ben ongeveer 6 jaar geleden een bedrijf begonnen en de laatste jaren veranderde er veel in het bedrijf. Wij waren begonnen in een klein kantoortje met slechts een paar medewerkers. De eerste paar jaar is de toekomst voor een bedrijf altijd erg onzeker, omdat je weinig ervaring van de markt hebt en je plaats moet vinden. Daarom besloot ik om destijds te besparen waar dat mogelijk was en kocht ik goedkope kantoormeubilair. Het was niet zo dat de kwaliteit van het meubilair slecht was, maar als ik destijds niet op geld hoefde te letten, dan had ik voor andere producten gekozen. Vooral de laatste twee jaar is het bedrijf snel gegroeid en wij hebben veel nieuwe mensen aangenomen. De diensten die wij aanbieden hebben wij goed uitgewerkt en wij kunnen goed concurreren met prijs en kwaliteit. Veel bedrijven zien dit en komen bij ons terecht. Door de groei zijn we twee jaar geleden naar een nieuw kantoor gegaan, maar we hadden het oude meubilair nog meegenomen. Het kantoor is erg mooi en modern, maar het meubilair is dit niet. Wij krijgen regelmatig klanten in ons kantoor waarmee wij zaken bespreken, of nieuwe klanten die wij proberen te overtuigen. Ik stoorde mij al een tijdje aan het meubilair, omdat dit niet de beste uitstraling had en niet bij ons bedrijf paste. Daarom besloot ik twee maanden geleden om op zoek te gaan naar design kantoormeubilair. Wij zijn een jong en modern bedrijf en daar past design kantoormeubilair bij. Aangezien het goed gaat met het bedrijf hebben wij ook budget voor design kantoormeubilair. Het aanschaffen van nieuw meubilair zou een positief effect hebben op de uitstraling in het kantoor en wellicht meer klanten overtuigen om voor ons te kiezen.  

Design kantoormeubilair gekocht bij Shiraz

In eerste instantie leek het mij een goed idee om een van de medewerkers naar design kantoormeubilair te kijken, maar ik besloot om dit project samen te doen. Ik wilde hier graag betrokken bij zijn, omdat ik het belangrijk vind dat wij goede meubels kopen. Samen zochten wij online naar winkels waar wij design kantoormeubilair konden kopen. Wij zagen diverse winkels in de buurt, maar wij wilden graag een showroom bezoeken. Op een website kan je veel zien, maar ik wilde graag de meubels in het echt zien. Een van de bedrijven in de buurt die design kantoormeubilair verkoopt is Shiraz. Op hun website shiraz.nl zagen wij dat ze een groot assortiment hebben en een showroom. Samen met een van de medewerkers bezocht ik de erg grote showroom. Wij werden hier erg vriendelijk ontvangen en wilden graag eerst zelf rondkijken. Wij zagen ontzettend veel kantoormeubilair en veel mooie artikelen. Hierna bespraken wij onze wensen met een van de adviseurs van Shiraz. Samen met de medewerker konden wij tekeningen laten maken van de nieuwe kantoorinrichting. Met de tekening kregen wij een goed beeld van hoe het kantoor er uit zou komen te zien. De totale kosten voor al het design kantoormeubilair paste in het budget en wij besloten om het te kopen.

Een mooi nieuw kantoor

Sinds een week staat al het nieuwe design kantoormeubilair in ons kantoor en wij zijn er erg blij mee. Het kantoor ziet er erg mooi uit en de meubels zijn van een goede kwaliteit. We hebben al veel positieve opmerkingen gehoord van onze klanten en de medewerkers zijn er ook blij mee. Voor het kopen van design kantoormeubilair was Shiraz een goede keuze.

  • Een grote showroom in de buurt
  • Een zeer groot assortiment
  • Een ontwerp maken van het kantoor
  • Veel positieve reacties