Bent u opzoek naar een veilige en betrouwbare opslagruimte in Capelle a/d IJssel? Dan bent u bij easybox in goede handen. Onze locatie wordt 24/7 bewaakt, zodat u uw spullen met een gerust hart kunt laten opslaan. In onze opslaghal bevinden zich diverse afmetingen aan ruimtes die u kunt huren. Bent u benieuwd naar de afmetingen? Bekijk dan onze overzichtelijke voorbeelden op de website, zodat u alvast een inschatting kunt maken, welke opslagruimte voor u ideaal is. Daarbij bent u bij easybox verzekerd van de meest complete en voordelige opslagboxen uit de omgeving!

Bewaakte opslagruimtes Capelle a/d IJssel

Zoals al gezegd, wordt onze opslaghal non-stop bewaakt door onder andere onze geavanceerde beveiligingscamera’s. Wij vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat eigendommen zo veilig mogelijk opgeslagen kunnen worden. We gaan dan ook voor zekerheid, door u een unieke toegangscode te geven tot het pand, zo heeft u buiten de receptietijden om de mogelijkheid om bij uw eigendommen te kunnen. Daarbovenop ontvangt u een stevig hangslot voor uw eigen opslagruimte. Hiermee is de toegang tot uw spullen alleen voor u! Naast onze stevige inbraak- en diefstalbeveiliging, gaan wij ook voor bescherming tegen vocht, stof en andere weersomstandigheden. Uw spullen worden bij ons verwarmd en droog bewaard, om schade door vocht zoveel mogelijk tegen te gaan. Daarbij houden wij onze opslagruimtes zo goed mogelijk stofvrij.

Naast veiligheid zijn er tevens uitgebreide mogelijkheden. Zo mag u bij easybox in Capelle a/d IJssel gratis gebruik maken van onze transportwagens. Hiermee kunt u eenvoudig grote hoeveelheden spullen verplaatsen. Ze zijn op locatie aanwezig. U hoeft dus geen kosten te maken voor de transport als u zelf geen (grote) auto heeft! Bij elke opslag zijn verhuisdozen erg handig! Wij bieden daarom tevens de goedkoopste en vooral degelijke kartonnen verhuisdozen aan. Gegarandeerd voordeliger dan bij uw bouwmarkt en altijd op locatie direct te verkrijgen.Ten slotte hebben wij gekozen om u van dienst te zijn met zeer ruimte openingstijden. U bent van harte welkom tussen 06:00 uur ‘s morgens tot en met 23:00 uur ‘s avonds. Zo kunt u wanneer het u uitkomt, zeven dagen per week bij uw opslagruimte in Capelle a/d IJssel!

Opslagruimte in elke gewenste afmeting Capelle aan den IJssel

In het Capelle aan den IJssel hebben wij van easybox een goed te bereiken vestiging voor mensen uit de hele omgeving. Onze locatie bestaat uit een groot complex met diverse opslagruimtes. De afmetingen van de boxen liggen tussen de 1 en 50 m2. Heeft u specifieke wensen omtrent de inrichting van uw opslagruimte? Laat het onze medewerkers weten, zodat wij opzoek kunnen gaan naar dé geschikte opslagbox voor u. Wordt de opslagruimte op den duur toch te klein? Dan kunt u altijd switchen naar een ander formaat. U bent ten alle tijden welkom om een vrijblijvende rondleiding in te plannen. Onze medewerkers gaan graag met u rond, om te kijken wat ideaal is voor uw situatie. Of u nu voor een bepaalde periode of lange tijd een opslagruimte wilt huren. easybox biedt namelijk flexibele contracten aan en hoe langer u wilt huren, hoe meer voordeel u krijgt! Maar voor welke periode u ook een opslagruimte huurt bij easybox, u bent tot wel 30% goedkoper uit dan bij onze concurrenten!

Kies voor een opslagruimte easybox Capelle a/d IJssel:

  • Bewaakte opslagruimtes
  • Verwarmde opslagboxen
  • 06:00 uur tot 23:00 uur geopend
  • Gratis rondleiding
  • Flexibele contracten
  • Gratis transportwagens
  • Diverse afmetingen opslagruimtes
  • De goedkoopste opslagdozen
  • Schone en verwarmde opslagruimtes
  • Tot 30% goedkoper als bij concurrenten

Wij van easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over uw ideale opslagruimte in Capelle a/d IJssel. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom voor een gratis rondleiding en wij vinden de ideale opslagruimte voor u in Capelle aan den IJssel: easybox.nl/.