Twee jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen. Ik had vele jaren voor verschillende bedrijven gewerkt, maar wilde graag mijn eigen tijd indelen en zelf iets starten. Ik maak veel uren en zit het grootste gedeelte van mijn dag achter mijn bureau, hierdoor beweeg ik weinig. Toen ik nog voor een bedrijf werkte, was ik vaak staand aan het werken en dat vond ik erg prettig. Ik was tijdens het staan actiever aan het bewegen en had minder last van mijn rug. Het leek mij verstandig om een speciaal bureau te kopen, zodat ik ook op deze manier thuis kon werken, dit bureau heb ik uiteindelijk via Shiraz gekocht. Sinds ik twee jaar geleden voor mijzelf ben begonnen, werk ik erg veel uren achter mijn bureau. Ik had het idee dat ik een normale werkweek zou aanhouden, maar vaak ben ik extra aan het werk om mijn werk af te ronden. Ik heb thuis mijn kantoor gemaakt en ik had daar al een bureau staan. Ik heb destijds wel een nieuwe bureaustoel gekocht. Al mijn werk doe ik van achter mijn laptop en daarom zit ik bijna de hele dag. Ik probeer af en toe een pauze te nemen, maar ik merk dat ik erg weinig beweeg en heb af en toe last van mijn rug. Het leek mij beter om staand te werken, want dan kan je meer bewegen en krijg je minder snel last van je rug. Toen ik nog bij een bedrijf werkte, had ik een speciaal bureau waarmee ik dit kon doen. Ik maakte vaak gebruik van deze mogelijkheid en ik merkte dat dit beter voor mij rug was. Zonder dat je het doorhebt, neem je een verkeerde houding aan tijdens het zitten, maar dat is niet mogelijk bij staand werken. 

Een bureau voor staand werken gekocht bij Shiraz

Online zocht ik naar bureaus om staand te werken en ik vond diverse webshops, die deze bureaus verkopen. Ik vond ook de website van het bedrijf Shiraz en zag dat zij een showroom in de buurt hebben. Het leek mij het beste om hier langs te gaan, zodat ik het bureau zelf kon testen. In de showroom zag ik erg veel leuk meubilair voor bedrijven, daar is dit bedrijf namelijk gespecialiseerd in. Ik werd erg vriendelijk en goed geadviseerd door een van de medewerkers, die mij hielp om een bureau voor staand werken uit te kiezen. Het bureau kon ik voor een goede prijs kopen en zou bij mij thuis geleverd worden.

Veel beter voor mijn rug

Sinds twee weken werk ik staand en ik merk dat dit veel beter voor mijn rug is. Ik wissel regelmatig tussen staand werken en zittend en vind dit erg prettig. Het is gemakkelijk om met het bureau te wisselen en dit duurt niet lang. Ik moet alsnog proberen om meer te bewegen, maar dit is een goede eerste stap. Voor een bureau om staand te werken, kan ik Shiraz.nl aanraden.

  • Ze zijn gespecialiseerd in kantoormeubilair
  • Ze hebben een grote showroom waar je de producten kan bekijken
  • Ik werd erg goed geholpen door een adviseur
  • Het bureau werd bij mij thuis geleverd
  • Ik heb geen last meer van mijn rug