Als u gaat trouwen, dan doet u dat doorgaans met de intentie om een leven lang bij elkaar te blijven. Helaas loopt het in heel veel gevallen anders en in een niet gering aantal gevallen, wordt het een heuse vechtscheiding. Mochten er kinderen in het spel zijn, dan kan dit de situatie nog lastiger maken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u graag wilt scheiden, maar dat uw ex weigert mee te werken. Als uw ex weigert mee te werken dan kan dit voor heel veel problemen zorgen. U heeft namelijk zijn of haar toestemming nodig om een groot aantal zaken te regelen. Mocht u daarom willen scheiden, maar uw ex weigert mee te werken, dan kunt u altijd een beroep doen op onze mensen. Wij zijn namelijk werkzaam op het gebied van dergelijke problematische scheidingen en wij kunnen u heel goed ondersteunen. Onze mensen hebben heel veel ervaring met zelfs de moeilijkste kwesties en wij zorgen er daarom graag voor dat wij ook uw huwelijk goed eindigen. Als u daarom wilt scheiden, maar uw ex weigert mee te werken, dan hopen wij dat u snel een keer contact met ons wilt opnemen. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Als u graag met ons in contact wilt komen, dan kunt u op onze site onze contactgegevens vinden. Surf daarom snel even naar Vervangende-Toestemming-Zaken.

U wilt wel van hem af, maar uw ex weigert mee te werken?

Een huwelijk is een verbinding tussen twee mensen en helaas voor veel mensen is een scheiding ook iets wat twee mensen samen moeten regelen. Mocht u daarom willen scheiden, maar uw ex weigert mee te werken dan kan dit veel problemen opleveren. Mocht u bijvoorbeeld de voogdij over de kinderen toegewezen willen krijgen, maar uw ex weigert mee te werken, dan kan dit heel veel getouwtrek opleveren. Hier wordt doorgaans niemand beter van en het is daarom goed om te weten dat u op onze site altijd advies kunt inwinnen wanneer u graag van uw partner af wilt, maar uw ex weigert mee te werken. Wij hebben dergelijke kwesties al heel vaak behandeld en wij weten daarom ook precies waar uw juridische speelruimte kunt vinden om deze zaak af te handelen. Uiteraard staat er ook altijd iemand bij ons voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. Wij voorzien u graag van de nodige adviezen en zorgen er graag voor dat de juiste stappen kunt zetten.

Wij zorgen dat dit tot een goed einde gebracht wordt

Wij hopen u in het voorgaande een duidelijk beeld te hebben kunnen schetsen van onze mogelijkheden. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u daarom graag met ons willen werken, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij kunnen namelijk:

  • met u uw situatie bespreken
  • bekijken wat in uw geval de beste strategie is
  • bepalen hoe u uw wensen kunt verwezenlijken

Wij hopen u snel een keer op Vervangende-Toestemming-Zaken.nl te mogen ontvangen. Hier vindt u ook onze contactgegevens.