Ben jij danser of danseres met lang haar? Kijk dan eens op de website van trishabands, daar bieden ze namelijk anti slip haarbandjes aan. Deze zijn uitgevoerd met een unieke anti spil aan de binnenzijde waardoor deze bandjes eindelijk echt blijven zitten en het haar niet gaat breken of klitten, want dat wil je natuurlijk niet. Zij doen al aan verzending vanaf 2 stuks! Beter dan dat ga je het niet krijgen lijkt ons. Lees hier het verhaal van Misha, die haar haarbandje was verloren omdat ze geen anti slip bandje had ingedaan en daardoor haar optreden niet volledig af kon maken. Ontzettend zonde! trishabands biedt de volgende haarbandjes aan:

  • trishabands reflective pink (12 mm)
  • trishabands pink glitter (10 mm)
  • trishabands shiny glitter (20 mm) 

Haarbandje verloren: de dag van het optreden

Vanaf nu is Misha aan het woord, zij hoopt jullie te overtuigen om ook via trishabands een anti slip haarbandje te kopen. 
Misha: nu komt het het antwoord op de vraag die hierboven is gesteld: wat gebeurde er toen ik het bandje verloor? Ik had die dag een erg belangrijk optreden in Amsterdam, ik dans al jarenlang en dit was het belangrijkste optreden van het hele jaar. Alles was tot in de puntjes voorbereid, mijn haar moest goed vastzitten en dat was de vorige keren ook al niet het geval. Toen was het niet zo erg, omdat die optredens minder belangrijk waren. Maar ik had tot en met de laatste keer nog nooit gehoord van anti slip haarbandjes. Wat een uitkomst zeg! Daarover straks meer, je raadt natuurlijk wat er nu komt. Tijdens het belangrijke optreden gleed mijn haarbandje uit en k was net bezig met een stukje solo uit de dans. Iedereen keek naar mij, de aandacht was volledig op mij gericht. Dat vond ik altijd al heel eng, maar toen viel mijn haarbandje ook nog uit. Ik kon niks meer zien, het podium zag ik maar voor de helft en daardoor moest ik stoppen met mijn solo. Net dat moment waar ik al zo lang naar uitgekeken had – dat gold ook voor het publiek – kon ik me niet meer concentreren en moest ik een deel van het optreden stoppen. Dan sta je daar met je losse haar en mensen die je schaapachtig en tegelijkertijd teleurgesteld aankijken. Dat is absoluut niet wat je wilt, zeker niet als je maanden naar dit belangrijke optreden toe hebt gewerkt. 

Wat was vervolgens de uitkomst? 

Natuurlijk was iedereen teleurgesteld, hoewel iedereen ook wel weet dat het kan gebeuren, iedereen is immers mens en fouten maken is menselijk, echter het niveau waarop ik dans, daar mogen eigenlijk geen fouten worden gemaakt, dat is uiterst zonde. De uitkomst was dus dat ik een speciaal haarbandje ging kopen en de volgende optredens bleef mijn haar gelukkig wel zitten. Vrolijker kon je me niet krijgen, dit was natuurlijk wat ik wilde. Dat mijn optreden niet verstoord werd door het losvallen van mijn eigen staart of knot. Ik raad dan ook iedereen die op hoog niveau danst aan om naar de website van trishabands toe te gaan en daar jouw haarbandje te scoren. Zo kun jij ongestoord verder gaan met jouw belangrijke moment.