Wij hebben vorige week familiedag gehad en deze keer was het aan mij om iets te organiseren. Wij hebben allemaal een hekel aan deze dag en dus leek het mij verstandig om een leuk programma samen te stellen. Onze familie is namelijk niet heel hecht, maar omdat onze ouders graag een familiedag wilden organiseren, stemmen wij daar ieder jaar maar mee in. Deze keer was het dus aan mij om het programma samen te stellen en zo zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om een tour in Amsterdam te gaan doen. Wij hebben namelijk nog nooit een familiedag in deze stad gehad en daarom leek het ons leuk om een keer een tour in Amsterdam te gaan doen met het hele gezin. Wij hadden niet helemaal helder voor ogen wat wij daar allemaal konden doen tijdens onze tour in Amsterdam en daarom hebben wij gekeken of wij misschien een bedrijf of een site konden vinden dat voor ons een tour in Amsterdam kon organiseren. Wij hadden al snel gezien dat wij het beste ons geluk konden gaan beproeven via het internet. Daar kun je namelijk naar de site van Amsterdamtour gaan. Zoals de naam van deze site al enigszins doet vermoeden, kun je bij dit bedrijf een tour door Amsterdam boeken. Wij hebben met veel interesse bekeken wat de mogelijkheden waren en het was voor ons meteen duidelijk dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. Wij hebben daarom meteen gekeken naar de mogelijkheden om hier een tour door Amsterdam te boeken. De mogelijkheden waren zeer divers en wij hebben alles goed bekeken. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een rondvaart op een boot. Onze ouders zijn namelijk niet heel mobiel meer en wij wilden hen niet lopend door de stad laten gaan. Wij hebben daarom een mooie tour in Amsterdam gekozen die wij per boot konden doen. Aangezien het weer mooi leek te worden, durfden wij dit risico wel te nemen. 

Wij hebben een prachtige tour in Amsterdam gemaakt

Wij zijn heel tevreden over de service die ons geboden is toen wij een tour door Amsterdam gingen maken. Wij hoefden niet op de boot te wachten en toen wij eenmaal aan boord waren, konden wij meteen vertrekken. Dat was ideaal want wij hadden ook een restaurant gereserveerd en wij wilden niet te laat komen. Wij zijn heel blij dat wij voor deze boot tour in Amsterdam gekozen hebben want wij hebben prachtige dingen gezien. Het is echt zeer de moeite waard om een tour in Amsterdam te regelen via de site van Amsterdamtour.nl. Het is namelijk zo dat deze mensen je de hoogtepunten van de stad kunnen laten zien. 

Wij komen nog een keer terug

Wij waren zo enthousiast over onze tocht, dat wij meteen besloten hebben om volgend jaar weer een keer terug te komen. Kortom:

  • Wij zijn heel erg tevreden over onze tour
  • Wij zijn heel goed geholpen 
  • Wij hoefden voor dit alles slechts weinig te betalen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van AmsterdamTour.nl. Daar kunt u ook zien wat de overige mogelijkheden zijn. 

Lees meer…