Vorige week was het moment daar, dat ik eindelijk kon verhuizen. Ik heb een appartement gekocht, maar dit moest eerst nog gebouwd worden en vorige week kreeg ik de sleutel. Ik woonde nog samen met een vriend in een huurappartement, maar kon niet wachten om eindelijk mijn eigen plekje te hebben. Ik wilde de verhuizing goed aanpakken en had van te voren een busje gehuurd en was online opzoek gegaan naar een goede verhuisdoos. Bij verhuisdozenstore.nl heb ik de dozen gekocht en wat inpakmateriaal. De verhuizing verliep gelukkig goed en ik woon nu in mijn eigen appartement. De afgelopen jaren heb ik samen met verschillende vrienden gewoond in een klein appartementje in Amsterdam. Toen ik begon met studeren, had een vriend een plekje vrij in een appartement en ik wilde daar graag gaan wonen. Hij bleef maar een jaar, omdat hij in een andere stad een studie ging doen en ik heb toen het huurcontract overgenomen. Het was gemakkelijk om andere huurders te vinden, want ik had genoeg vrienden die hier wilden wonen. Door de jaren heen is de persoon die bij mij woonde regelmatig gewisseld, maar nu werd het tijd voor mij om uit het appartement te gaan. Ik heb nu al een tijdje een baan en met wat hulp van spaargeld en mijn ouders, kon ik een eigen appartement kopen. Doordat het appartementencomplex nog gebouwd moest worden, moest ik lang wachten, maar vorige week kreeg ik eindelijk de sleutel. Ik wilde van te voren de verhuizing goed voorbereiden, door een goede verhuisdoos uit te zoeken en een busje te huren. Ik wilde eerst dozen gebruiken van de supermarkt, maar toen ik zag hoe slap die waren, leek het mij verstandiger om een echte verhuisdoos te gebruiken. Ik wilde niet dat een doos zou scheuren en mijn spullen zouden vallen tijdens de verhuizing.

Een goede verhuisdoos gevonden op verhuisdozenstore.nl

Online ging ik op zoek naar webshops waar ik een verhuisdoos kon kopen. Ik vond verschillende websites, maar kwam al snel uit bij verhuisdozenstore.nl. Op deze website is het mogelijk om verschillende maten verhuisdozen te kopen, maar ook veel verpakkingsmateriaal.  De website heeft een goede score en er zijn veel goede reviews achtergelaten, hierdoor leek dit bedrijf mij een goede keuze. Ik vond een stevige verhuisdoos, die veel gewicht kan dragen en deze doos leek mij een goede keuze. Ik kon deze doos in een pakket kopen en op de website stond precies aangegeven hoeveel dozen ik nodig had. 

Een verhuizing zonder problemen

Ik had van te voren al een groot gedeelte van mij spullen ingepakt, zodat ik snel kon verhuizen. Ik merkte dat ik een goede verhuisdoos had uitgekozen, want de dozen waren erg stevig en konden gemakkelijk het gewicht aan. De dozen waren gemakkelijk om te dragen en in te laden. De verhuizing verliep zonder problemen en ik woon nu eindelijk in mijn eigen appartement. Voor het kopen van verhuisdozen kan ik verhuisdozenstore aanraden.

  • Er is een verhuisdoos beschikbaar in verschillende formaten
  • Je kan hier ook verpakkingsmateriaal kopen
  • De website heeft een goede score en beoordelingen
  • Op de website zie je hoeveel dozen je nodig hebt 
  • Ik was erg tevreden over de dozen