Ik studeer op het moment nog en heb het erg vaak druk met leren. Voor mijn studie moet ik vaak opdrachten bij bedrijven maken en dit vind ik erg leuk om te doen. Mijn studie kost mijn veel tijd en door de opdrachten is het lastig om een vaste bijbaan te hebben. Tijdens de vakanties kan ik echter wel vaak werken en ook afgelopen zomervakantie was ik op zoek naar een tijdelijke baan. Ik was op zoek naar leuke tijdelijke vacatures in Apeldoorn en die vond ik op de website van timing. Het is vaak lastig om een baan te vinden voor slechts een aantal weken, maar via deze website vond ik snel een leuke baan. Door mijn studie is het lastig om een bijbaan te hebben. Mijn studie kost mij veel tijd en moeite, maar ik vind het erg leuk om te doen. In de avonden en het weekend ben ik vaak opdrachten voor school aan het afronden, of bezig met verslagen schrijven. Voor school moet ik regelmatig een aantal weken bij bedrijven werken, zodat ik ervaring kan opdoen en leer hoe het eraan toegaat bij een bedrijf. Ik vind deze weken bij bedrijven erg leuk en vaak moet ik interessante opdrachten doen, maar hierdoor is het ook lastig om ergens anders te werken. Ik weet vaak niet van te voren welke uren ik bij een bedrijf aanwezig moet zijn. Schoolvakanties zijn voor mij de enige momenten wanneer ik zeker kan werken en dit probeer ik altijd zo veel mogelijk te doen. Ik zoek dan altijd naar tijdelijk vacatures in Apeldoorn, maar die zijn niet altijd gemakkelijk om te vinden. Veel bedrijven zoeken vast personeel en dat is helaas niet voor mij mogelijk. Voor deze zomervakantie was ik weer op zoek naar geschikte vacatures in Apeldoorn en gelukkig vond ik hier een goede website voor. 

Veel vacatures in Apeldoorn op timing.nl

Ik zocht online naar vacatures en vond verschillende websites. Ik vond veel vacatures in Apeldoorn op deze websites, maar helaas weinig voor tijdelijke banen. Gelukkig vond ik daarna ook de website timing.nl, deze website is erg overzichtelijk en het was gemakkelijk zoeken naar vacatures. Ik vond hier veel verschillende vacatures in Apeldoorn, ook diverse voor tijdelijke functies. Ik nam contact op met timing om door te geven, dat ik interesse had in een aantal functies. Tijdens een gesprek werd er gekeken of ik goed paste bij het de functie en daarna zou er weer contact met mij opgenomen worden. 

Leuke tijdelijke baan

De volgende dag kreeg ik al bericht terug van timing. Zij vonden mij zeer geschikt voor een vacature in Apeldoorn en ik hoefde alleen voor een kort gesprek langs bij het bedrijf. Dit gesprek verliep erg goed en ik kon beginnen vanaf het moment dat mij uitkwam. timing heeft erg goed contact met mij gehouden en gezorgd dat ik goed voorbereid aan het werk kon beginnen. Voor vacatures in Apeldoorn kan ik timing aanraden.

  • Op de website staan veel verschillende vacatures
  • Ik vond hier ook diverse vacatures voor tijdelijke banen
  • Het contact met timing was erg goed
  • Zij zorgen dat ik goed voorbereid bij het bedrijf kon beginnen