Heb je producten die bedrukt moeten worden maar weet jij niet waar? Waarschijnlijk ben je op zoek naar textieldrukkerij VK Print. Zij bedrukken vrijwel alle producten die niet door een normale drukpers heen kunnen. De grootte van de opdracht maakt daarbij niet heel veel uit. VK Print is klantgericht en doet er alles aan om je voort te kunnen helpen. Of het nou gaat om een bestelling van tien producten of om een bestelling van honderd producten, bij textieldrukkerij VK Print kan het allemaal. VK Print werkt uitsluitend met machines van de allerbeste kwaliteit. Deze zorgen ervoor dat uw product er precies zo uit komt te zien als u wilt. Zelf werk ik in de horeca en wilde ik werkkleding laten bedrukken. Dit heb ik laten doen door VK Print. In dit artikel zal toegelicht worden welke diensten VK Print nou allemaal aanbiedt en wat mijn mening is over deze textieldrukkerij.

Textieldrukkerij VK Print voor al uw alternatieve bedrukkingen

VK Print heeft al veel jaren ervaring met het bedrukken van producten. Hierbij kan het soms gaan om kleding, tassen, mokken en andere voorwerpen. Veel ‘normale’ producten gaan door een standaard drukpers. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas voor aan de muur. Echter biedt textieldrukkerij VK Print ook de mogelijkheid om producten te bedrukken die geen vlak oppervlak hebben. Zo kan het zijn dat uw product een holling of juist een bolling heeft. Je zou denken dat deze producten niet geschikt zijn om bedrukt te worden, maar dit is juist wel het geval bij textieldrukkerij VK Print. Zij beschikken over verschillende machines en hanteren dus ook diverse technieken om je product te bedrukken. Hieronder volgt een kleine opsomming van de bedruktechnieken die gehanteerd worden bij VK Print:

  • vlakzeefdruk
  • rondzeefdruk
  • tampondruk
  • tamponprint
  • textieldruk
  • blinddruk
  • sublimatie
  • transferdruk

Al deze technieken dienen voor een ander resultaat. Afhankelijk van de vorm en het materiaal van je product wordt er bepaald welke techniek gebruikt zal worden. VK Print staat bekend om haar snelle service en klantvriendelijkheid. Dat laatste blijkt wel uit het feit dat ze ook kleine opdrachtjes aannemen en niet alleen maar gaan voor massaproductie en dus winst. 

Mijn ervaring met VK Print

Zoals ik in de eerste alinea al aangaf, was ik ook op zoek naar een textieldrukkerij. In het restaurant waar ik werk, dragen we allemaal dezelfde kleding. De huidige kleding was alleen versleten. Ik was de aangewezen persoon om nieuwe kleding uit te zoeken! Na wat speurwerk op internet had ik een website gevonden waarop ik deze kleding kon bestellen. Ik koos voor een schort en een blouse voor daaronder. Natuurlijk moest ik het wel even overleggen met de eigenaren van het restaurant, maar zij waren gelukkig direct enthousiast. Nadat de kleding geleverd werd, ben ik gaan zoeken naar een textieldrukkerij. Ik kwam op de website van VK Print. Deze goede en duidelijke website sprak me gelijk al aan. Ik nam contact op met de klantenservice omdat ik een vrij kleine bestelling had. Ze gaven aan dat dit geen probleem was en ik de kleding langs kon brengen. Dit heb ik gedaan en al snel daarna kon ik de kleding ophalen bij de textieldrukkerij.