De meeste mensen houden wel van een feestje. Maar sommige mensen nog net wat meer dan anderen. Al van jongs af aan was ik er als de kippen bij als er ergens een feestje georganiseerd moest worden: het eindejaarsfeest op school, het kerstfeest in de kerk, de veertigste verjaardag van mijn moeder: op de één of andere manier vind ik het gewoon heel leuk om over alle aspecten van een feest na te denken en alles in goede banen te leiden. Toen ik ouder werd, werden de feesten ook groter. Artiesten boeken hoorde daar vanzelfsprekend ook bij. In de begintijd – we hebben het nu over zo’n dertig jaar geleden – was artiesten boeken helemaal niet zo makkelijk. Artiesten zijn vaak eigenzinnige typjes die er aparte leefstijlen op na houden. De ene artiest is pas vanaf eind van de middag actief en kun je het beste ’s avonds benaderen. De ander wordt daar juist heel boos om. Artiesten boeken was altijd een interessante onderneming, maar ook een hele kluif. Je moest een netwerk hebben en bijhouden en bovendien tegen een stootje kunnen. Af en toe ving je bot. En soms kreeg je te maken met bizarre eisen. Sterallures noemen ze dat. Een artiest die vijf kilo roze watten wil in de kleedkamer. Of eentje die vijf verschillende soorten sterke drank bestelt. Artiesten zijn een bijzonder soort mensen en je moet als organisator wel een beetje stevig in je schoenen staan om goed met ze om te kunnen gaan. En er af en toe ook gewoon heel hartelijk om kunnen lachen natuurlijk!

Artiesten boeken via Partybookers

Ik houd nog steeds van een feestje op zijn tijd. Momenteel organiseer ik mee aan drie lokale festivals in mijn regio. Daarnaast weten ze me nog altijd te strikken voor de jaarlijkse musical op de middelbare school in mijn woonplaats. Gelukkig is artiesten boeken tegenwoordig een stuk makkelijker geworden. Ik werk graag samen met het boekingsbureau Partybookers, te bereiken via http://www.artiesten-boeken.nl. Zij hebben een breed aanbod van artiesten in hun bestand. En werken bovendien tegen scherpe prijzen. Zij nemen je al het contact met artiesten uit handen. De meeste artiesten kennen ze persoonlijk en ook al voor langere tijd, ze hebben er dus een goed idee van wat de artiest leuke klussen vindt om te doen en welke prijs redelijk is. Ook als je zelf nog geen idee hebt, kunnen ze je vaak goed advies geven, welke artiest past bij jouw feest of evenement. Artiesten boeken hoef je dus niet meer helemaal zelf te regelen tegenwoordig. Het boekingsbureau neemt je al dat werk uit handen. Als je daar interesse in hebt, kunnen ze je ook helpen bij alle andere aspecten van een feest, zoals licht en geluid, transport en noem maar op. Zoals ik al zei, houd ik zelf erg van feesten organiseren, dus meestal regel ik dat soort dingen zelf. Maar het komt wel eens voor dat ik te weinig mensen in mijn team heb. Dan is het fijn om te weten dat ik altijd bij Partybookers terecht kan voor aanvullende ondersteuning. De samenwerking is altijd prettig verlopen!

Veel verschillende soorten artiesten bij Partybookers

Artiesten boeken was vroeger wel andere koekWil je graag artiesten boeken voor een feest of evenement? Denk dan vast na in welke soort artiest u geïnteresseerd bent. Bij Partybookers hebben ze een groot aantal mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Zangers
 • Zangeressen
 • Bands
  DJ’s
 • Live Acts
 • Akoestische muziek
 • Sprekers
 • Clowns
 • Acteurs
 • Goochelaars
 • Sinterklaas en pieten
 • Kerstman

Wil je meer weten over artiesten boeken? Of direct een boeking plaatsen? Lees meer over de mogelijkheden en de verschillende artiesten op: http://www.artiesten-boeken.nl/over-partybookers/artiesten-boeken.