Ik heb de laatste tien jaar heel hard gewerkt om een goede positie te bereiken binnen ons bedrijf en ik ben er trots op dat dat gelukt is. Ik heb er alleen spijt van dat ik dat gedaan heb door mijzelf voorbij te lopen. Ik meende dat ik vaak vermoeid was omdat ik gewoon even rust nodig had, maar op een dag merkte ik dat mijn lichaam alle medewerking weigerde. Ik kon helemaal niets meer en ik moest meteen rust gaan nemen. Ik ben even naar de huisarts gegaan om te kijken wat er met mij aan de hand was. Het was voor haar meteen duidelijk dat ik een burnout had. Ik had namelijk alle symptomen van een overspannen conditie. Ik ademde kort, ik was heel gespannen, ik was moe, ik kon mij slecht concentreren en noem het allemaal maar op. Toen ik thuis even ging kijken naar de symptomen van een burnout, zag ik dat ik inderdaad aan alle klachten voldeed die deze kwaal omschrijven. Ik heb daarom meteen actie ondernomen, want ik wist dat wanneer je lang blijft lopen met je klachten, je situatie er niet beter op wordt. Ik heb daarom gekeken of het mogelijk was om burnout therapie in Venlo te volgen. Ik woon namelijk in deze plaats en ik wilde daarom hier graag burnout therapie in Venlo ondergaan. Ik had geen zin om ver te moeten reizen voor therapie en daarom heb ik gekeken of ik bij mij in de buurt therapie kon ondergaan. Ik heb daarom even op het internet gezocht naar ‘burnout therapie in Venlo’ en toen kwam ik op de site van Leny-Jacobs.nl terecht. Deze site vond ik meteen heel interessant. Ik zag namelijk dat zij goede burnout therapie in Venlo geeft en dat je daar heel veel baat bij kunt hebben. Vandaar dat ik meteen de telefoon heb gepakt om een afspraak met haar in te plannen. Ik was blij om te horen dat zij geen wachtlijsten hanteerde en dat ik snel bij haar terechtkon.

Mijn burnout therapie in Venlo heeft mij heel erg geholpen

Toen ik voor het eerst burnout therapie in Venlo kwam volgen, had ik het idee dat ik een paar oefeningen moest gaan doen om van mijn klachten af te komen. Dat bleek even anders te liggen. Toen ik namelijk het intakegesprek deed, kreeg ik te horen dat er heel wat met mij moest gebeuren voordat ik weer aan het werk kon gaan. Ik was mijzelf in de loop der jaren namelijk compleet kwijtgeraakt en ik moest daarom leren om mijn grenzen weer te gaan herkennen en om deze te bewaken. Ik dacht eerst dat ik kortdurig burnout therapie in Venlo kon ondergaan, maar de paar weken die ik in gedachten had, werden uiteindelijk een paar jaar. Wat echter heel prettig was, was dat ik heel veel baat had bij de burnout therapie in Venlo. Ik vond de therapeute heel erg goed en zij wist ook precies wat ik nodig had. Ik heb haar burnout therapie in Venlo als heel plezierig ervaren en ik zou iedereen daarom deze burnout therapie in Venlo willen aanraden.

Ik voel mij nu stukken beter

Inmiddels heb ik de therapie achter de rug en ik kan u zeggen dat ik mij heel veel beter voel dankzij deze burnout therapie in Venlo. Ik heb veel meer energie en ik kan het leven weer aan. Kortom:

  • ik ben heel blij dat ik hier therapie heb ondergaan
  • ik kan iedereen deze therapeute aanraden
  • ik kan nu veel beter mijn eigen grenzen bewaken

Kijk voor meer informatie even op Leny-Jacobs.nl.