Het verlies van een dierbare is altijd moeilijk en veel mensen zijn daarom op zoek naar een manier om een overledene te kunnen blijven herinneren en om soms deze persoon bij zich te kunnen dragen. Dit kan met See You Gedenksieraden. Dit zijn sieraden die u altijd en overal bij u kunt dragen en waarbij en klein deel van uw dierbare in een sieraad verwerkt kan worden, zodat u op gepaste manier toch altijd deze persoon bij u heeft. See You Gedenksieraden zijn verkrijgbaar bij Juwelier de Eenhoorn, waar u zowel op juwelierdeeenhoorn.nl als in de winkel in Schoonhoven voor See You Gedenksieraden terecht kunt.

Hoe de herinnering blijft met See You Gedenksieraden

See You Gedenksieraden zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen en u kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten sieraden, waaronder:

  • Ringen
  • Armbanden
  • Oorbellen
  • Manchetknopen
  • Hangers
  • Bedels
  • Kettingen

De See You Gedenksieraden zijn op verschillende manieren te gebruiken, afhankelijk van het sieraad dat u kiest. Zo heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van as van de overleden of bijvoorbeeld haar. Ook is het mogelijk om met vingerafdrukken van een persoon te werken. De sieraden worden uitgevoerd in zilver met een gezette zirkonia, maar u kunt ook kiezen voor See You Gedenksieraden in geel goud, wit goud of rosé goud. Wanneer u kiest voor See You Gedenksieraden waarin as van de overledene wordt verwerkt, dan wordt een klein deel van het sieraad gevuld met deze as. De as kan door middel van een klein trechtertje dat bij het sieraad wordt geleverd worden gevuld. De See You Gedenksieraden die met doorzichtige h ars worden afgedicht worden altijd door uw leverancier gevuld met as. U kunt hier eventueel bij aanwezig zijn. De harsafwerking gebeurt meet speciale hars waar de as door gemengd wordt. Hierdoor ontstaat een glanzend en doorzichtige afwerking, zodat de as goed te zien is. Deze hars is zeer goed geschikt om in sieraden verwerkt te worden die dagelijks gedragen worden. De afwerking is zeer zorgvuldig en netjes uit te voeren en de hars in See You Gedenksieraden is stoot vast. Toch zit een ongelukje in een klein hoekje, of kunt u een sieraad verliezen, dus het is verstandig om altijd een beetje as te bewaren, voor het geval dit gebeurt. Hiervoor zijn overigens mooie, stijlvol vormgegeven mini-urnen verkrijgbaar.

Het gebruik van vingerafdrukken

Vingerafdrukken zijn uniek en bij geen enkele persoon hetzelfde. Dit maakt het hebben van gedenksieraden met een vingerafdruk erg speciaal. U kunt er hierbij voor kiezen om gebruik te maken van een afdruk via was, waarbij u de vingerafdruk met wasbolletjes maakt, of met inkt. Het verschil is dat inkt geschikt is voor bijvoorbeeld lasergravering en de was is geschikt voor een sieraad met meer reliëf. Was kan daarentegen maar één keer gebruikt worden, omdat dit smelt tijdens het proces van het maken van de ring. Bij lasergraveren kunt u de vingerafdruk laten bestaan en voor een ander moment weer gebruiken. Het is een manier van herdenken waar heren vaak gebruik van maken, bijvoorbeeld in een armband of manchetknopen, waarbij de vingerafdruk in goud of in zilver wordt verwerkt. Het is daarnaast ook mogelijk om met andere materialen als verschillende metaalsoorten, staal of glas te werken. U kunt uw herinnering hiermee extra persoonlijk maken. Het herinneren van een dierbaar persoon door middel van See You Gedenksieraden geeft u de mogelijkheid om altijd een stukje van deze persoon bij u te dragen, waardoor u de bijzondere band die u met deze persoon had extra onderstreept. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neemt u gerust contact op, Juwelier de Eenhoorn is u graag van dienst.