Op een avond waren we aan het grappen met vrienden. Dat is toch niet handig vertelden we elkaar. Opeens bedachten we een oplossing voor een simpel probleem. Dat was het moment waardoor ons leven is veranderd. Dat simpele idee was heel groots. Daaruit is namelijk ons bedrijf ontstaan. Vanaf het moment dat we ons inschreven hadden we al meteen veel klanten. Iedereen was geïnteresseerd in ons product, het succes was ongelofelijk. Elke dag kwamen we weer in contact met een nieuwe klant. We hadden een rooskleurige start en alles liep goed. Maar na een tijdje vonden we het niet leuk meer om constant aan de telefoon te hangen met een nieuwe klant. We hadden op dat moment nog geen website. Maar daar moest verandering in komen. We waren op zoek naar een specialist die websites maakt. En dan vooral een website die voor je werkt. Een website waardoor mensen zich automatisch inschrijven voor je maillijst. Maar waardoor mensen ook automatisch een gesprek aanvragen op een tijd die voor ons goed uitkomt.

Laat je website maken

Als je dit nog nooit hebt gedaan is het veel werk om je eigen website te maken. Vooral als je dit helemaal naar je eigen smaak wilt doen. Dit kan behoorlijk uitdagend zijn. Als je hier geen verstand van hebt is het behoorlijk lastig. In ons geval hadden we er simpelweg gewoon geen tijd voor. We hadden heel veel klanten en hadden het bizar druk. We hadden echt geen tijd om ook nog eens tijd te besteden aan het maken van onze website. Hier hadden we ook helemaal geen zin in. Een website maken is dan ook iets wat we graag overlaten aan een ander.

Een herkenbare website

Het grote voordeel van een website maken is dat je helemaal opnieuw begint. Je gaat aan de slag en kiest voor een aantal kleuren en voor een aantal verschillende lettertypen. Het is fijn dat je bij my identity overal over kan meedenken. Gelukkig hoef je het niet zelf te ontwerpen. Het grote voordeel van een goede website is dat het herkenbaar is. Je logo staat centraal en dit herkennen mensen. Ook maak je gebruik van dezelfde soort kleuren  die weer terugkomen in de logo. Hierdoor wordt je merk heel herkenbaar voor je klanten. Een website maken hoef je gelukkig niet zelf te doen. Laat dit over aan de specialisten maar bepaal wel hoe de website eruit moet zien. Waarom wil je een website maken:

  • Je website is je eigendom
  • Zet je bedrijf professioneel en stevig neer
  • Zorg voor een duidelijk logo op je website
  • Maak een eerste professionele indruk op je potentiele klanten
  • Laat je website voor je werken
  • Laat je nieuwe klanten contact gegevens invullen
  • Een website maken zorgt ervoor dat je klanten je gaan vinden
  • Gebruik je website om nieuwe klanten te krijgen

Op een feest hadden we een goed idee. Met dit idee zijn we een eigen bedrijf gestart. Als je verder wil groeien moet je er goed over nadenken hoe je dit gaat doen. Voor ons bedrijf hadden we vanaf het begin al voldoende klanten maar we kwamen er niet aan toe om een website te maken. Dit hebben we laten doen door my identity. Een website maken is voor deze specialisten supersnel gedaan terwijl wij hier niet aan toe kwamen. Sinds we een herkenbare website hebben komen er nog meer klanten met ons werken. Twijfel dus niet langer maar laat je website maken door mensen die hier echt verstand van hebben. Wil je meer weten kijk dan op: my-identity.nl.